2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
امروز روز پرکاری بود.  از صبح که بیدار شدم به پسر کوچولوها صبجانه دادم،  بعدش سپردمشون به ...

ببخشید کارتون چیه...و اینکه بچه هاتون چند سالشه

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
سلام، حتما عزیزم😊.  من هر چیزی که تو ذهنمه میریزم رو کاغذ، خریدهایی که باید انجام بشه،   ...

عالی بود

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید کارتون چیه...و اینکه بچه هاتون چند سالشه

پسرهام یه دونه 5 سال و نیمه، یه دونه 1سال و، 9ماهه. 

کارم یه مقداری خاصه،  از گفتنش معذورم ولی علاقه م سمت طراحی سایت هست که حداروشکر مدت کوتاهی هست به شکل جدی شروعش کردم

سلااااااام  

گزارش امروز :

روتین همیشگی منزل

دوتا قورباغه قورت دادم

اتوییا اتو شد _تا کردنیا تا شد رفت سرجاش _دوختنیا دوخته شد (لباس و روبالشتی )_ظاهر کمد و مرتب تر کردم

پیاده روی ۱ساعت 

۳حرکت ورزشی هر کدوم ۴۰تا

لباسای مورد نظر و مدارک پزشکی و لیست خریدم رو گذاشتم دم دست، واسه فردا 

غذای فرداشبم بارگذاشتم که اگه دیر رسیدم به غذای بیرون پناه نبریم....

و   روغن تراپی مو و حمام و رسیدگی های بعدش

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
پسرهام یه دونه 5 سال و نیمه، یه دونه 1سال و، 9ماهه.  کارم یه مقداری خاصه،  از گفتنش معذور ...

ن فقط خواستم ببینم داخل خونست کارتون یا ن...اخه منم ۴ ماه دیگه مرخصیم تموم میشه و باید برگردم سرکار...نمیدونم بچه ۹ ماهمو چیکار کنم...بخاطر کارخونه و غذا و ...

من بالخره کارام تموم شد😊.  امروز سخت گذشت ولی تو هفته زمان ندارم برای این کارها مجبور شدم امروز تمومش کنم. 

اشپزخونه رو تموم کردم،  لیوان ها رو گذاشتم تو وایتکس،  کلی ظرف شستم،  دستمالهای تمیزکاری رو شستم.  

همسرم دوتا پسرا رو برد حموم. 

تو اون فاصله برای افطار الویه درست کردم، 

مرغ برای ته چین مرغ گذاشتم بپزه واسه سحر. 

پسرا رو لباس پوشوندم. 

خودم رفتم دوش گرفتم. 

خونه اکی شد، فقط یه تعدا خورد کاری موند. 

برنامم برای فردا سر کار رفتن تغییر کرد،  انشالله دوشنبه میرم،  پرستار رو هم برای فردا کنسل کردم و قرار شد یکشنبه بیاد تا برم خرید. 

فردا خونه میمونم و تو زمان خالیم رو سایتم کار میکنم. 

مهدی در حال خوابیدنه، اگه خوابید ناخنهاشو کوتاه کنم،  همسرم مجبور شد تایم افطار بجای یه همکارش که براش مشکل پیش اومده بود بره سرکار،  قرار شد زمان اومدنش رو خبر بده براش سفره افطار بندازم. 

تا اخر شب:  

افطار سرو بشه،  ظرفاش شسته بشه

ته چین برای سحر بزارم

لباسهای توی ماشین رو. پهن کنم

پاکسازیمو انجام بدم(همسرم بیاد پیش پسرا بمونه) 

اگه جلسه قران بخوایم بریم پاکسازیم میمونه برای فردا. 

شبتون قشنگ

ن فقط خواستم ببینم داخل خونست کارتون یا ن...اخه منم ۴ ماه دیگه مرخصیم تموم میشه و باید برگردم سرکار. ...

به سلامتی عزیزم. 

اگه کارتون سنگین نیست  پیشنهاد میدم برگردین سرکارتون ولی از همین فردا بگردین دنبال پرستار، با روزهای کم فعلا بگین بیاد،  تا بچه بهش عادت کنه و خودتون هم حضور داشته باشین بتونین تحلیلش کنین. 

اگه پرستار زرنگی باشه میتونین وقتی رفتین سرکار ازش بخواین کار خونه هم انجام بده،  اینطوری خیلی زمان قابل قبولتری براتون باقی میمونه

سلام شبتون بخیر

پنجشنبه مهمونیمون کنسل شد چون مهمان سرما خورده بود و من هیچ کاری نکردم حتی آشپزی تو فریزر غذا داشتیم چون برنامه هام  بهم ریخت رفتم بیرون مانتو تابستونه و شال خریدم هوا هی گرم میشه هی سرد اصلا نمی‌دونم چی بپوشم واسه بیرون

ناخونامو درست کردم 

در جهت هدف امسالم سر راه رفتم باشگاه پرس و جو کردم از  برخورد مربیش  و فضاش خیلی خوشم اومد اگه بشه دخترمو واسه تابستون بذارم مهد روبروی باشگاه چون مهد خودشون تابستون برنامه ندارن با مهد هم صحبت کردم قراره برای ثبت نام باهام تماس بگیرن ببینم هماهنگ میتونم بکنم یا نه

یه سر رفتم شهر کتاب وسیله های مورد نیازمو خریدم

حموم رفتم و بچه هارو بردم حموم 

یه دور لباس شستم 

یکم خونه مرتب شد دیگه همینا فقط

شب همگی بخیر🌹🌹

به سلامتی عزیزم.  اگه کارتون سنگین نیست  پیشنهاد میدم برگردین سرکارتون ولی از همین فردا ب ...

تایم کاریم ۸ تا ۳...ولی خب کارم به نسبت سنگینه به همون نسبت حقوقمم ۱۰ تومنه...نمیدونم..حالا میخام ی دوسه ماهی برگردم سرکار ببینم چی میشه...

به سلامتی عزیزم.  اگه کارتون سنگین نیست  پیشنهاد میدم برگردین سرکارتون ولی از همین فردا ب ...

سلام زهرا جان

از زمانیکه پسر اولت 1 سال و نیمش بود با کاربریت آشنا شدم و فعالیتت رو می دیدم

یادمه چند سال قبل 29 سالت بود و من 22..بهم چند تا نکته ی نصیحتی گفتی که همیشه آویزه ی گوشم شد و یه بخشی از مسیر زندگیمو عوض کرد. چند روزه میخوام بیام بهت بگم اما فرصت نمیشد. ازت ممنونم

با اینکه هیچ وقت ندیدمت و چت شخصی هم نداشتیم، اما

همیشه به عنوان یه خانم با برنامه و خوش رو توی ذهنم هستی خواستم حسم رو بهت ابراز کنم

موفق باشی دوست عزیز🌼🌷

من مداوم فعالیت نداشتم ولی گه گاه چک میکردم کامنت هارو

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
من بالخره کارام تموم شد😊.  امروز سخت گذشت ولی تو هفته زمان ندارم برای این کارها مجبور شدم امرو ...

ببخشید زهراجان منظور از پاکسازی چیه عزیزم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
اون نکات و به ما هم بگوو😁

یادمه با کاربری قبلیم بودم، سال 97 بود، یه روز بهش گفتم چرا انقدر خودتو اذیت می کنی چرا انقدر برنامه هات فشرده است مگه تهش چی میشه و...هم برنامه نویسی کار میکرد هم خوشنویسی هم تازه خیاطی شروع کرده بود و کلی کار دیگه😅

بهم گفت من 29 سالمه باید از تک تک لحظه هام مفید استفاده کنم و فرصتم محدود تره نسبت به تو که 22 سال داری و اگ از الان شروع کنی به علاقه هات و خواسته هات برسی مثل من فشرده نمیشه

همین یک کلام کافی بود تا همیشه تو ذهنم باشه که زمان زود گذره

حرف های مفید اطرافیان و اراده خودم یه جهش خوب داد به زندگیم و الان راضی ام. از فرصت هام استفاده می کنم و زمانم رو به کارای باطل اختصاص نمیدم

امیدوارم همه از گذر لحظه هاشون راضی باشن

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...

سلام  درودو و ارزوی روزخوش  برای شماها 💚💚💚

برنامم برا ا‌مروز 

پسرم راهی کردم مدرسه اومدم کتابخونه 

تخت و اتاقم قبل مرتب کردم 

لغت زبان ۱ ساعت 

فیلم زبان ۱ ساعت  

گرامر ۱ ساعت 

برم نهار درست کنم 

برم دنبال پسرم 

نمازام بخونم 

داروهام بخورم +امگا ۳ 

قهوه بخورم 

نهار بخوریم 

ظرفاش بشورم 

باشگاه برم 

دوش بگیرم 

لباسا رو ابکشی کنم 

برم خونه ی مامانم امروز افطاری اونجاییم  کمکش کنم 

ظرفای افطار اونجا رو بشورم 

فعلا همینا یادمه 

شب میام میخونمتون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من بالخره کارام تموم شد😊.  امروز سخت گذشت ولی تو هفته زمان ندارم برای این کارها مجبور شدم امرو ...

زهراجان میشه در مورد پاکسازی توضیح بدی چکار میکنی؟روی اخلاق و صبوری هم تاثیر داره؟

همگی ماشالا دارید.من که چندروزه حسابی تنبل شدم حالم خوب نبود.برای همین چیزی نداشتم بیام بگم

تنها کار مفید این چندروزم یه مانتو دوختم برای این فصل

چندتا خرده کاری خیاطی

خونه کمابیش تمیز میشد.یعنی در حد جارو،مرتب شدن،ظرف شستن هم که روزی شونصدبا،

دیروز تو لباسام گشتم و برای مینیمال شدن چندتا جوراب کهنه پیدا کردم ریختم دور.هرچی جوراب میندازم دور تموم نمیشه.البته جورابه دیگه زود کهنه میشه،جوراب های ضخیم رو جدا کردم گذاشتم کنار لباس زمستونی ها،یه شلوار انداختم دور،یه دونه کلیپس از این گل گنده هااااااااااا مال زمان کلیپسی ها بود 😶گلش نو بود کلیپس کارش خراب شده بود از خدا خواسته انداختمش رفت. 

امروز زودتر بیدار شدم که تمیز کنم اما صبح از صدای زنگ ساعت پسرمم بیدار شد حالا صبحانه ش را دادم  منتظرم بخوابه تا برم.خودمم خوابیدم کنارش وگرنه نمیخوابه😁

امروز انشالا ورودی و پارکینگ را تمیز کنم

آشپزخونه و یخچال

جارو،گردگیری مرتب کردن اتاقها

کارای خیاطی هم اگر وقت شد دیگه شب بگم سورپرایز بشید😎👌