2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست
شهنا جون سلام، خسته نباشی خواهر از تنبلی الان که اومدی اینجا یعنی اینکه میخوای ترو تمیز باشی،،، ببین شاید تکراری باشه اما مطمین باش اگه درست انجام بدی موفق میشی،،، از امروز که اول هفته اس هر موقع تو روز که حالشو داشتی مثلا فقط اتاق خوابتو تمیز کن حسابیییییییی بعد فردا یه جای دیگه رو همین طوری تا اخر هفته ادامه بده
🍁🍁🍁🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهایی که دارم مرتب کردن اتاق پرنیا(انجام شد)*دوباره مرتب کردن کشوهای دراور جاروودستمال کشی شستن دستشویی(انجام شد) پختن مربای توت فرنگی والبته خریدنش(انجام شد) اتوکردن لباسها(انجام شد) مرتب کردن جاکفشی . تمیزکردن تراس شستن ملافه های کثیف برداشتن بخاری (مربوط به همسری) آشپزخونههههههههههههه(کمی انجام شده)
سلام خوبی شهنا و ساناز و ستاره جون خوبید؟ چه خبر؟ من امروز این کارها رو دارم و تا الان چون دیشب حالم بد بود و نتونستم بخوابم به هیچ کاری نرسیدم الان دارم شروع میکنم اول باید نمازم و بخونم جزء 7 باید بخونم آیت الکرسی زیارت عاشورا حدیث کسا سوره یاسین باید بخونم ولی فکر نکنم همه رو بتونم حالا تلاشم و میکنم و هر کدوم و که ختم کردم میام میگم دوستای خوبم برام خیلیییییییی دعا کنید یه گرفتاری دارم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من برم به کارهام برسم بر میگردم ببینم خانه داریتون در چه وضعیه اونم اولین روز هفته
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رانا جون ایشالا که نگرانیت رفع شه عزیز من الان میرم اتاقمو تمیز کنم اساسی.. 1- ریختن رختخوابها از کمد دیواری بیرون و جمع کردن دوبارشون... 2- مرتب کردن کشوهای لباس 3- مرتب کردن کشوهای دراور 4- مرتب کردن کشوهای عسلی هام 5- مرتب کردن کشوهای تختم 6- اتو کردن لباس ها 7- جمع کردن وسایل اضافی 8 -گردگیری وسایل 9- جارو کردن بعد تموم شدن میام میگم...
سلام شهنا جون انشاالله به همه کارهات برسی ممنونم برای دعا.خخخخخخخخخخخخخهنوز اسم نداره باباش دوست داره بزاره ملودی؟نمیدونم چی بشه مرسی ستاره جونم خیلی محتاج دعاتون هستم نمازم و خوندم و جزء 7 هم ختم کردم. بقیه هم انجام دادم میام می نویسم ستاره جون شما چیکار کردی امروز؟؟؟؟؟/
عیبی نداره عزیزم من زیارت عاشورا و حدیث کساء هم خوندم بقیه مونده خوش بگذره عزیزم فردا هم روز خدا هست انجامشون میدی
سلام دوستان ......چه خبر؟ کارها خوب پیش میره..... من امروز کلی لباس شستم............. نمیدونم این وسواسی که من در مورد لباس شستن دارم همه دارند یا نه ........... مثلا من برای لباسها همیشه از پودر صابون استفاده میکنم........که یه کم هم گرون در میاد.......... و یا اینکه حتما باید لباسهای زیر رو یه بار با این صابون های دستی شستشوی لباس خیس منم و بعد همینجوری بندازم ماشین تا اونم با پودر صابون ماشینی بشوره............. هیچ وقت هم برای لباس از وایتکس استفاده نمیکنم.......... خلاصه کلی وقتم رو میگیره و سرانه مصرف پودر صابونم خیلی بالاست.......... شما چطور میشورید لباسهاتون رو؟
دوستان من برای فردا اول صبح باید آشپزخونه رو یه سامانی بدم برم بیرون.... یه سر به محل کار قدیمی ام بزنم.... یه سر خیاطی یکی از خریدهام رو ببرم تعویض کنم......... این کارها رو باید تا ساعت 11 صبح انجام بدم............. که اگر بشه شاهکار..........پس من فعلا میرم که ظرفهای شام رو بشورم بعدم لالا...........بای