2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست
سلااااااااااااااااام به به خوبین؟امروز همه حال ندارن شیرازی شدین؟ اتفاقا امروز پنج شنبه هست اگر کارهاتون و انجام بدین فردا عیده یه برنامه خوب بزارین برای ناهار و برین بیرون.حسابی میچسبه. کاش منم میتونستم امروز همه جا رو تمیز و مرتب کنید فردا صبح هم یه ناهار خوشمزه و برید جنگل یا پارک یا ... بیرون هم که کلی پذیرایی میشین با شیرینی و شربت.خوش میگذره امروز تنبلی و یزارین کنار.منم دیشب رفتم یه دوش حسابی گرفتم و مهمون داشتیم و خوش گذشت.الانم دارم خورده کارهام و انجام میدم که روز عید و خوش باشم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مامان رادین جان بازم خوب بوده از خودت انتظار زیاد نداشته باش.در حدی که کارهات انجام بشه هم خوبه بعد کم کم روی غلطک میوفتی وقتی ببینی بیشتر کارهات انجام شده. مامان پسر شجاع چرا امروز تنبل شدی؟؟؟؟؟؟؟؟ خانمها امروز نباید تنبل باشین. امروز روز کاره و فردا بزنین به استراحت
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاره امروزم و از همین جا شروع میکنم و یه کم خونه تکونی میکنم و با اجازه همه دوستای خوبم مطالب اضافه رو پاک میکنم
سلاااااام دوستم خوبی عزیزم خوش میگذره؟ مرسی که اومدی ممنون من تنبل شده بودم از بس استراحت بودم دیگه حاضر نبودم تکون بخورم.البته الان دارم یه کم مرتب میکنم مرسی عزیزم لطف داری از بقیه چه خبر؟
خخخخخخخخخ میگو هم بزرگ شده و شکمو تا یه کم غذا نخورم لگد بارونم میکنه
خداروشکر خوبممم ممنون خداروشکر که بهتری عزیزم انشالله بهتر هم میشییییییییییی والا من از بقیه بی خبرم به همه دوس جونا پیغام خصوصی فرستادم ولی دریغ از یک جواب خخخخخ دلم براشون تنگ شده
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
اخییییییییییی الهی خاله قربونش برهههههههه خواهر زاده ی من هم خیلی تو شکم مامانش لگد میزد حالا هم که 9 ماهش هست هنوز انگار همون موقع وقتی داره شیر میخوره لگد میزنه خخخخخخخخ
فدای تو عزیزم حتما گرفتارن نیمدن نت.کاش مثل قبل همه بودن روزهای خوبی داشتیم منم دلم براشون تنگ شده آخیییییییییی عززززیزم هنوزم لگد اندازی میکنه.فکر میکردم فقد توی شکم از این ژانگولر بازی ها در میارن
اره گه گداری از کوهسار و فری و نازگل خبر دارم ولی بقیه نه متاسفانه اره منم برای همین مزاحمشون نشدم دیگههههههههه اره بابا اینقد شیطونه که شبا اونا از حال میرن ولی خانم هنوز بیداره و شیطنت میکنه
عروس خانم خوبه؟ فری جون چیکار میکنه؟ میبینی این یکی دیگه از کارهای عقب افتادم هست یه پیغام نفرستادم حالشون و بپرسم ببین تنبلی من تا کجا رفته حسابی شیرازی شدم
اره خوبن خداروشکر کوهسار درگیر امتحاناتش هست فری هم مشغول کار و تاپیک جذب بیشتر میره اره والا داری روسفیدمون میکنییییییییییی خخخخخخخخ نه من نمیدونم بگم عیبه یا حسن ولی وقتی دوست پیدا میکنم دیگه میشن جزیی از زندگیم و واقعا جای خالیشون برام حس میشهههههههه شدید خوشحال شدم رانا جونمممممممممممممم سلام بابا میگو هم برسوننننن خخخخخخخخ مراقب میگومون هم باشه که خاله ها منتظرن بیاد و عکسش رو ببینننننننننن الهییییییییی من باید برم عزیزممممممممم ببخشید دوس ندارم برم انشالله شنبه میامممممممممم التماسسسسس دعا رانا جون حتما برام دعاااااااا کن که خیلی بهش نیاز دارم دلت پاکه و خدا صدات رو میشنوه پاک کنم پستامو؟ دوست دارم خواهرررررررر بوس بوس مراقب خودت باشششششش
مرسی قربونت برم دوست مهربونم انشاالله خدا قبول کنه چشم دعا میکنم مراقب خودت باش اگر ظرافت بودین به منم خبر بدین میام سریعععععععع به باباش هم سلام میرسونم عزیزم ممنون شما هم سلام برسون و خواهر زاده نازنینت و ببوس به سلامت عزیزم عیدت مبارک