2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست
و اما من دیروز یه مهمون سر زده داشتم پنج شنبه تا غروب نشستم پای شومیزم شب بلند شدم از یه گوشه به ...

چه خبره ه ه چه خبره ه ه 

خخخخ

ماشالله بهت عزيزم خب حداقل عكس شوميزتو بذار ذوق كنيم

زهراجون من فكرميكنم شبانه روز شما48ساعته خخخ ديگه يواش يواش داره حس حسادتم برانگيخته ميشه   

راستي زيارتتم قبول باشه حرم رفتني مارو هم دعاكن

بزرگترین گالری عکس کابینت (کاملا رایگان) - سایت چارچوبه

بیش از یکصد هزار تصویر با کیفیت از دکوراسیون آشپزخانه در انواع سبک ها و از سراسر جهان را خواهید دید.

تمامی نمونه ها جدید و مربوط به سال ۲۰۱۹ می باشند و حاوی ایده ها ی ناب برای تمامی افراد علاقه مند به این حوزه می باشند.

برای دیدن بزرگترین گالری عکس کابینت چارچوبه اینجا را کلیک کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اما من دیروز یه مهمون سر زده داشتم پنج شنبه تا غروب نشستم پای شومیزم شب بلند شدم از یه گوشه به ...

سوین جون راست میگن لطفا عکس لباساتانو بذارین ما هم ذوق کنیم

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

منم خونه ها رو جارو زدم و دستمال کشیدم سینک و گاز و کانتر رو هم تمیز کردم تراس رو دستمال کشیدم آینه ها و میز آرایشم رو هم با شیشه شوی تمیز کردم ماسک به صورتم زدم لباسا رو تازدم کشوی لباس خودم و پسرم رو مرتب کردم دخترم خودش مرتب کرده فقط از همسرم مونده.واسه اولین بار ترشی بادمجون درست کردم آخه من همیشه یا آبجیم درست میکنه یا همسرم. امیدوارم خوب بشه .یه دستی هم به یخچال کشیدم.وسایل شام رو هم آماده کردم با دخترم هم یه فیلم دیدم پسرم رو هم پارک بردم 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
ماشاالله چه تاپیک فعالی من تازه دیدم منم ان شاالله از فردا میام گزارش میدم

خوش اومدی عزیزم

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من اومدم گزارش بدم دوستای خوبم بله رانا جون مهمونی خوب بود خیلی خسته شدم ولی به خوبی برگزار شده ا ...

خوب خدا رو شکر

مهم اینه همه چی خوب پیش رفته امروز جمع میکنی

مادر شوهرت چطوره؟

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام دوستاي گلم من پنج شنبه ازسركاررفتم ناهاردرست كردم خورديم بعد يه استراحت كوتاه كابينتاي اشپزخون ...

خدا رو شکر بهت خوش گذشته

من خیلی وقته عروسی نداشتیم و دعوت نشدیم

دستت درد نکنه کمک مادر کردی و خدا قوت

ماشالله چه لیست بلند بالایی

ممنونم. کاملا درسته😍 امیدوارم بتونم، فعلا به موفقیتهای چشم گیری در حد خودم دست یافتم، امیدوارم بتو ...

مطمینم موفق میشی البته همین الان هم از نظر من موفقی

خونه ای که بچه کوچیک داره همینطوریه

تز این ور جمع میکنی از اون ور میریزن بهم

به به چه شود با این شومیزهای خشگل و گوگولی

مبارکت باشه پیشاپیش

منم خونه ها رو جارو زدم و دستمال کشیدم سینک و گاز و کانتر رو هم تمیز کردم تراس رو دستمال کشیدم آینه ...

آفرین چه عالی

خدا قوت

به به ترشی بادمجون

و اما من

حدود دو ساعت قبل رسیدیم خونه

جاتون خالی باقالی قاتق داشتیم خوردیم و یکساعت خوابیدیم واقعا یکساعت خواب نیاز داشتم

چایی دم کردیم دور هم خوردیم

الان باید برم ظرفها رو بشورم

گاز و تمیز کنم

جارو بزنم

گردگیری کنم

ناهار فردا رو حاضر کنم که کتلته

کیف اداره رو تمیز و مرتب کنم

دوش بگیرم 

کرم بزنم

دارو هام و بخورم

مسواک بزنم هم خودم و هم دخترم

برنامه فردا رو چک کنم

برمیگردم با گزارش کامل

فعلا

سلام به همه دوستای ترو تمیزم.هر روز میخونمتون. فقط چند وقتی بود کارای جور وا جور برام پیش اومده بود نتونستم اساسی به خونه برسم از امروز شروع کردم فعلا دارم کابینت ام رو تمیز میکنم امیدوارم تا دو هفته بتونم کل خونه رو سر و سامون بدم .

سلام

کارهام تموم شد

ظرفها رو شستم

کیف و مرتب کردم

ظرفها رو شستم

با دخترم بازی کردم

شام آوردم و جمع کردم و شستم

غذای فردا رو کتلت درست نکردم به درخواست همسز ماست و خیار می خوریم

یخچال و مرتب کردم

یکی از دستگیره ها رو همسر روغنی کرده بود شستم

داروهام و خوردم

کرم زدم

مسواک زدیم 

دخورم و خوابوندم

الان برم لالا

تا فردا بای