2777
2789
این تاپیک را ایجاد کردم چون بسیار بسیار غمگینم و جای همسر عزیزم خیلی خالی است دلم برایش به اندازه همه دنیا تنگ شده است و من و دخترم هیچ چاره ای نداریم جز تسلیم در برابر تقدیر خداوند. خدایا به من صبر بده صبر همانطور که تا حالا داده ای دخترم جای خالی پدرش را با بزرگ شدنش بیشتر می فهمد چقدر دردناک است نبودنت وقتی همه بچه ها با پدرانشان به پارک می روند و آنها را بغل می کنند.
خدایا اگر بدانی چقدر نابود شدم وقتی یکی از بچه ها به ستایشم می گفت تو بابا نداری بابای تو مرده و دخترم همچنان مرانگاه می کرد و می گفت مامان بابای من خوابیده با آن سن کوچکش چقدر می فهمد. حکمتت را شکر که نمی دانم چه راز و رمزی پشت تصمیم تو است کمکم کن خدا کمکم کن نگذار کم بیاورم نگذار برای فرزندم که عشق پدرش بود کم بگذارم کمکم کن خدا دیگر کم آورده ام....
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
ایشالله ی هجوری دیگه خدا برات جای خالیشو پر کنه.....هرجور که خودش صلاح میدونه....واقعا متاثر شدم...

اگه ناراحت نمیشی مییشه بگی چی شده؟

اگه هم ناراحت شدی اصلا جواب نده....ناراحت نمیشم
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت صبر بده عزیزم اما یادت باشه باید قوی باشی الان دیگه همه کس دختر کوچولوتی پس قوی باش و استوار. خیلی ناراحت شدم خدا هیچ خانواده ای رو اینجوری از هم جدا نکنه ........امین
عزیزم اصلا نگران نباش خدا توی همه کاراش یه صلاح و مصلحتی داره که ما ازش بی خبریم قران بخون تا اروم بشی نگران دخترت هم نباش باباش مراقبش هست تو الان داری از طرف خدا امتحان میشی به اون تکیه کن تو خدا رو داری مطمین باش کمکت میکنه سعی کن خودت و دخترت دنبال کارهای نیک باشین تا خدای مهربون پاداشهای بزرگی برای دخترت بزاره
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
خدا رحمتشون کنه.........حالا نوبت توئه که صبرو به فرزندت یاد بدی و از همین الان بتونی راه و روش زندگی رو یادش بدی....میدونم سخته ولی همسرتم مطمئن باش باهاته و کمکت میکنه.اون همیشه تو ذهنته و تو و فرزندتو تنها نمیذاره.........
همسرم در 16تیرماه 1389 در حادثه رانندگی وقتی برای دیدن ستایش داشت پرپر می زد به دیار باقی شتافت.
امسال جایش بسیار خالی بود . وقتی از دنیا رفت هنوز سومین سالگرد عروسی امان نشده بود ای خدا هیچ کس را اینگونه امتحان نکن که خیلی سخت است هر چند مصلحت تو برایم از هر چیزی مهم تر است و من تو را دارم تو را فقط دارم ای خدا به من ودخترم کمک کن
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...