2777
2789
عنوان

لوازم جانبی موبایل

1284 بازدید | 15 پست

لوازم جانبی

لوازم جانبی موبایل وسایلی هستند که می توانند به استفاده بهتر شما از گوشی تلفن همراهتان کمک کنند.

معمولا اکثر کاربران بعد از خرید گوشی جدید به دنبال برچسب محافظ صفحه، کیف یا قاب هستند تا هنگام استفاده از دستگاهشان آسیب کمتری به آن وارد شود.

فروشگاه اینترنتی مالتینا:

فروشگاه اینترنتی مالتینا که واسطی است بین کاربران و سایت فروشگاهی آمازون لوازم جانبی موبایل با بالاترین کیفیت را به مشتریان خود عرضه می کند تا از کار کردن با گوشی های لذت ببرند و این امکان را به کاربران خود می دهد تا گوشی های خود را به تکنولوژی روز دنیا مجهز کنند . البته سفارش هر کالایی به فروشگاه مالتینا امکان پذیر است. مالتینا سفارشات مشتریان خود را دریافت کرده و اورجینال کالا را با مناسب ترین قیمت در اختیار آنها قرار می دهد و پس از گذشت دو هفته کاری کالا رایگان به دستشان می رساند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من کارم پخش و فروش جانبی موبایل و کامپیوتر به صورت عمده هست 

کسی بخواد تکی هم میدم 

رم فلش اسپیکر قاب پاوربانک کیس مانیتور هارد لب تاب گیرنده هدفون کابل و غیره..... ۱۰۰۰ مدل محصول 

اینستا من رو فالوو کنید و هرچی میخواید پیام بدید 

@alisjanebi

آلیس جانبی 

سلام وقت بخیر
من همه قطعات موبایل و همچنین خرید موبایل و لوازم جانبی خودمو از یه فروشگاه تو پاساژ علاالدین انجام میدم.

کارش خدایی درسته فروشنده منصفی هم هست

حتی از دیجی کالا هم ارزون تر میده بیشتر مواقع
آدرس سایتشم اینه : 

فروشگاه قطعات موبایل علاالدین

http://alaedinpart.ir

با سلام

ببخشید یک سوال داشتم در رابطه با دستگاه نانو گلسکه امروزه در سایت ها با قیمت خوب نسبت به کارآیی و ... آن صحبت میشه که یکی از این سایت ها https://7glass.ir/ هستش

الان نکته اینجاست آیا این دستگاه ها و این حرفهایی که این سایت میزنه قابل اعتماد است و آیا با استفاده از این دستگاه میشه صفحه گوشیمون رو در برابر ضربات سخت مقاوم کنیم یا نه 

چون بنده قصد خرید این دستگاه نانو گلس رو دارم خواستم قبلش در سایت نی نی سایت در میون بزارم اگر شمام تایید کنید خرید کنم.

سپس از سایت نی نی سایت و کابران عزیز

2810