مادران عزیزی که تمایل به شرکت در این کارگاه به همراه فرزند خود دارند ،جهت کسب اطلاعات بیشتر با مسوول هماهنگی در ساعات کار دفتر سلامت مادران تماس حاصل فرمایند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام طرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
دختر من که راه نمیره اما خیلی دوست داره دنبالش کنیم چهار دست و پا فرار کنه همه چی رو متوجه میشه کلماتی که می گه ماما بابا دد کیه کجاست عزیز بیااب نم نم چیه کو لی لی حوزک اتل متل و کلاغ پرم بازی می کنه
سلام کلماتی که پسرم میگه بابا ماما بایی(بابایی) بیا با خیلی شیطونه عاشق سرسره بازیه فقط سوپ میخوره اونم میکس شده فقط راه میره تو پارک هم عاشق راه رفتنه تازگی ها به اسباب بازی هاش مخصوصا ماشیناش علاقه نشون میده