2777
2789
عنوان

دیگه اعصاب نذاشته برام

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 59 پست
والا اینا فقط منو آروم میکنه واسه دخترم فایده نداره خخخخخخخ

خدابزرگه.با اسباب بازی بازی نمیکنه؟؟چقد سخته باتمام وجود درکت میکنم ولی زود میگذره ان شاالله.تاچشم به هم بزنی رفته مدرسه.خخخخ

من عزممو جزم کردم با کمک خدا یه کاری کنم بغلی نشه رو زمین بخوابه..اگر موفق بشم‌عالی میشه..البته۳ماه ...

موفق بشی عزیزمز.هنوز بارداری؟؟؟

من که  دیگه اینو نمیتونم کاریش کنم باید به فکر دومی باشم که بغلی نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق بشی عزیزمز.هنوز بارداری؟؟؟ من که  دیگه اینو نمیتونم کاریش کنم باید به فکر دومی باشم که بغ ...

بله.. بخدا همینم میتونی عادتش بدی.یه ذره حوصله میخواد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
وای نگو  خدا نکنه.خدایا خودت بهم رحم کن

خرما ندی چون ممکنه آلرژی بدی بهش بده دختر منم مثل بچه تو واقعا ک دیگه وقتی پاگذاشت تو۴ناه سینه نمیگرفت خواب بدی داشت تا میزاشتمش سرجاش بیدار میشد بردم دکتر گفت رفلکس داره ومن رژیم لبنیات وگکشت گاوی روشروع کردم دیگه گریه نمیکرد فق خوابش بدبود که اونم الان سرپاهام ۲ساعت میخابه و شباهم خوبه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
میبینم فقط بچه من نیست بعضی بچه هارو میبینم اینقد خوبن که نگو.ماماناشون بهشون شیر که میدن دیگه س ...

حالا شما این یکی رو بزرگ کن دومی پیکش  من جراااتت ندارم اسم دومی رو بیارم.پسرم ۶سالشه.درضمن هر بچه ای قلقی داره.بخدا همش ذاتیه اصلا به اموزش و عادتها نیس.اخه نوزادی که کولیک داره و شیرخواره باشه چطور ممکنه بغلی نشه؟خو همش بغل مادره دیگه.طبیعیه که بغل بخواد همش....عصبی میشم یکی بگه چرا بغلیش کردین بچه رو....اخه گریه بکنه بدم به زن همسایه ساکتش کنه؟یا درو دیوار؟  

نه اتفاقا بعضی وقتا میزارم 5دقیقه شایدم بیشتر گریه کنه اما ساکت نمیشه..همین الان با اینکه بهش شیر دا ...

راستی یه چزی یادم اومد.بچه م اینجور بود.دکتر گفت سیر نمیشه و شیر خشک دادمش عاااااااااالی شد.نفس کشیدم.البته به وزنش هم توجه کن.

2810