2777
2789
عنوان

دیگه اعصاب نذاشته برام

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بچت بغلی شده.. از گریه به عنوان یه ابزاری برای رسیدن به خواسته هاش استفاده میکنه..فهمیده تا یه ...

نه اتفاقا بعضی وقتا میزارم 5دقیقه شایدم بیشتر گریه کنه اما ساکت نمیشه..همین الان با اینکه بهش شیر دادم اومدم بزارمش سر جاش خوابیده بود چشماشو باز کرد و گریه.پیرم کرده  

نه اتفاقا بعضی وقتا میزارم 5دقیقه شایدم بیشتر گریه کنه اما ساکت نمیشه..همین الان با اینکه بهش شیر دا ...

الهی....از اول خیلی بغلش کردید؟؟؟ یا روی پا گداشتید..ببین یه گهواره ازین کوچیکا بگیر.سبکه..همه جا میتونی ببری.توی اون بذار.خوب ساکت میشناااا

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
وااااای نگو    

اگه شیر خودتو بهش میادی خرما زیاد بخور خودشم شش ماهشه میتونی یدونه مثلا با کمی آب میکس کن مث پوره بهش بده بعد یه مدت بچت اونققققد آروم میشه لذت میبری یه ماه این چیزو که گفتم رعایت کن بعد بیا نتیجشو تاپیک کن ولی به بچه زیاد ندیا قندش بره بالا خخخ

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
الهی....از اول خیلی بغلش کردید؟؟؟ یا روی پا گداشتید..ببین یه گهواره ازین کوچیکا بگیر.سبکه..همه جا می ...

والا من تا جایی که یادمه از اول همین بود  اوایل شیرم کم بود همش میخواست بغلم باشه شیر بخوره و تا یکم میخوابید نمیرسیدم بزارمش سر جاش همین که گذاشتمش دو دقیقه بعدش صداش درمیومد.

خودتو اماده کن جونتو درمیاره تا بزرگ بشه .پسرمنم اینجوربود تاالانم که دوسال ونیمشه ازدستش نق زدناش راحت نشدم.همش یاباید غذا وهل وهوله بخوره یا باش بازی کنم یا بفرستمش پایین خونه مامان جونش.اه

والا من تا جایی که یادمه از اول همین بود  اوایل شیرم کم بود همش میخواست بغلم باشه شیر بخوره و ت ...

من عزممو جزم کردم با کمک خدا یه کاری کنم بغلی نشه رو زمین بخوابه..اگر موفق بشم‌عالی میشه..البته۳ماه دیگه😁

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
نه اتفاقا بعضی وقتا میزارم 5دقیقه شایدم بیشتر گریه کنه اما ساکت نمیشه..همین الان با اینکه بهش شیر دا ...

ب نظر من ک بچم همیتطوره والا من برم دکتر گفت رفلکس داره واینکه لثه های دخترمن ورم کردن برا دندون باور کن من شبا میرم حموم دیگه حموم هم بیرون توحیازه تواین سرما ای خدا

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
2810