2777
2789
عنوان

دوستان میدونین میمی ناز کدوم قطعه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 37 پست
ایشان را نمیشناختم یکی از دوستان پستی زد و رفتم همه پستهایش رو خواندم...مکزیکی ها اعتقاد جالبی دربار ...

دقیقا همینطور از یادها نرفته

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه اسم واقعیشومیدونی؟

بله میدونم 

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  
ایشان را نمیشناختم یکی از دوستان پستی زد و رفتم همه پستهایش رو خواندم...مکزیکی ها اعتقاد جالبی دربار ...

آره خیلی غمگین وعجیب وجالبه به خاطرموندگاریش خوش به حالش خدارحمتش کنه

اره خدا رحمتشون‌کنه..خدای ما خدای بچه هامونه و مهربانتر از ما ب بچه هامون..خدا حفظت کنه برای بچه هات ...

اره ولی زمونه خراب شده.خدا خانواده ی شما رو هم براتون حفظ کنه عزیزم.

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
خب پس کارت خیلی راحته دوست داشتی به ماهم بگو

اسمش مریم سعیدی مقدم نام پدر بیژن

اگه اسم واقعی شو بگید و سال فوتشو من میزنم نرم افزار اسمش میاد

اسمش مریم سعیدی مقدم نام پدر بیژن

2810