2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چه سایتی با چه امکاناتی بخواین که با چه برنامه‌ای بنویسین سایتتون رو

وردپرس برای فروشگاهو مقاله خوب هست با هزینه از ۱ تا ۲ تومن میشه سایت رو بالا اورد، ماهانه هم مقداری برای هاست باید هزینه کنید

برای پروژه های سنگین تر زبان‌های مختلف برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن و طراحی سایت هزینه و مزیت‌های مخلتلفی دارن از حدود ۵ تا حتی ۱۰۰ میلیون تومن میتونه هزینه ببره.
این منبع رو میتونین برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید:
https://webnegah.com/طراحی-سایت-ارزان/

قیمت سایت بستگی به نوع سایت داره، قابلیت هایی که میخواین داشته باشه،طراحیش (که از قالب های آماده استفاده شده باشه یا اختصاصی)، سئو و خیلی موارد دیگه که تاثیر گذار هست. و بر اساس نیاز شما قیمت تعیین میشه،و نمیشه بدون در نظر گرفتن اینها قیمت رو تعیین کرد و اگه کسی بدون دونستن اینا یه قیمتی میده مطمئن باشید که یه کار از پیش آماده و مبتدیانه تحویل میده بدون در نظر گرفتن نیازهای شما و هیچ وقتی نمیزاره برای اختصاصی کردنش براتون.

ما طراحی سایت انجام میدیم. اگه خواستی میتونیم بر اساس نیازت کار مورد نظرت رو با قیمت مناسب انجام بدیم.

فروشگاهی منظورتون چیه؟ نمیخام سایت امکان فروش کالا داشته باشه  فقط آشنایی با خدماتشو لازم دار ...

همون فروشگاهیه منتها شوروم . محصولات رو نمایش میده . 2 به بالاست . بسته به مواردی که کم یا زیاد میکنی یا قالب سایت 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

سلام من خودم با چند نفر حرفه ای که طراحی سایت میکنن کار میکنم و دیدم که واقعا قیمت طراحی سایت با وردپرس رو به نسبت خدماتی که ارائه میدن خیلی عالی میگن. میتونید روی لینکی که براتون قرار دادم برید و طراحی سایتتون رو بهشون بسپارید.

سلام عزیزم صرفا طراحی سایت مهم نیست مهم اینه که استراتژی پشتش چی باشه و چجوری نوشته شده باشه که شمارو به هدف اصلیت برسونه. پیشنهاد میدم با مشاور ها و بیزینس کوچ های آژانس توسعه کسب و کار ادرز یه صحبت مختصر داشته باشید بصورت رایگان راهنمایی میکنن. بعدش هم هر تصمیمی داشته باشی، بهترین خدمات رو با بهترین کیفیت و با شرایط عالی برات انجام میدن.
شماره همراه مشاوره سریع 09392774271