2777
2789

سلام دوستان یه مدته وقت کم میارم سر کلاس نمی تونم همه نکات استاد رو یادداشت کنم. بعدشم میام خونه همه چی یادم میره.   

تو فکر اینم یه ویس رکوردر یا دستگاه ضبط صدا بخرم سرکلاس درس و حرفای استاد رو ضبط کنم. بیام خونه تمام نکات رو با حوصله پاکنویس کنم. حالا اگه کسی یه دستگاه ضبط صدا ارزون و با کیفیت میشناسه بی زحمت بهم معرفی کنه. خیلی گیرم خدایی .

یا علی  

سلام عزیزم. چه قدر جالب! من خودم تازه به همین مشکل برخوردم، یه ویس رکوردر ارزان ولی با کیفیت و با قابلیت های جدید خریدم. یکی از بهترین کارایی هاش اینه که خودت می تونی سرعت صدای ضبط شده رو تنظیم کنی و همه صحبت های استادتو یادداشت کنی. البته خیلی کارایی های دیگه هم داره   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟؟ کارایش خوب هست؟ چه برندیه؟

من یه مدت کوتاهیه خریدم اما خیلی راضیم. رم خوره. از طریق یو اس بی به طور مستقیم به سیستم وصل میشه. اصن میدونی چیکارکن؟! برو تو وب سایت بازار اینترنتی گیلار ، تو قسمت دستگاه ضبط صدا می تونی این مدلو ببینی و با همه قابلیت هاش آشنا بشی. البته اینقدر تعداد ضب کننده های صدای گیلار زیاده شاید انتخاب سخت بشه.

ببین چه مدلی و با چه امکاناتی نیاز داری بعد همونو به صورت اینترنتی بخر.