2777
2789
قیمت فروش چنده  هزینه تعمیرش چقده

تاچ و ال سی دیش 1200 هست هزینه اش

خیلی ال سی دیشون گرونه

اینطوری نهایت 200 تومن ارزش داشته باشه

تاچ ال سی دی این گوشی ها باهمه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته،پس خیلی دور نیستیم بهشهر هستم هر هفته ساری میام

پس فرمودین هزینه تعمیرش 480 درسته؟ کامل درست میشه؟

آخه من نرسیده به ساعت خیلی از موبایل فروشیارو رفتم گفتن ال سی دیش پیدا نمیشه و از این حرفا

خودشونم با چندنفر تماس گرفتن اونام همینو میگفتن

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

منم یه اچ تی سی دی ایر ۸۱۶ دارم. حدود سه ساله خاموشه. مشکلش این بود ک سیم کارت رو بالا نمی آورد هر جا بردم گفتن ۵۰۰ ۶۰۰ خرجش هست منم انداختم یه گوشه موند. بدر دعوت میخوره?

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

اوه!! طفلک شبیه کتاب شده!

بردش کاملا شکسته

عملا چیزیش قابل استفاده نیست.

دستتون درد نکنه عکس گذاشتید

زحمت افتادید بزرگوار

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
پس فرمودین هزینه تعمیرش 480 درسته؟ کامل درست میشه؟ آخه من نرسیده به ساعت خیلی از موبایل فروشیارو رف ...

بله 

منم یه اچ تی سی دی ایر ۸۱۶ دارم. حدود سه ساله خاموشه. مشکلش این بود ک سیم کارت رو بالا نمی آورد هر ج ...

سلام

بله

اگر تاچ و ال سی دیش سالم باشه، به قیمت تاچ و ال سی دیش خریداری میشه

پس بهتون خبر میدم و برای تعمیر مزاحمتون میشم.

خواهش میکنم

مراحمید 

در خدمتم

2810