2777
2789
عنوان

فروشگاه چادر بازی کودک

2719 بازدید | 11 پست

فروشگاه اینترنتی و حضوری چادر بازی کودک و انواع چادر های بازی دست ساز برای کودکان افتتاح شد اگر کسی نیاز به خرید وسیله بازی برای کودک داره میتونه از این سایت برای خرید استفاده کنه محصولات بسیار جالب و کودک پسندی داره میتونید وارد سایت بشید و در قسمت منوی محصولات گزینه چادر بازی کودک رو انتخاب کنید.

دوستان بیشتر محصولات این سایت تولید ایران هست و در واقع خانم های هنرمندی در منازل خودشون دارن میسازن و تولید میکنن ما هم به نمایندگی از طرف اونها برای فروششون داریم تلاش میکنیم انشالله روزی برسه که نیازی به وارد کردن محصولات از کشور های دیگه نباشیم و خودمون حرف اول رو بزنیم

آدرس سایت : www.tehran-intex.com

با تشکر از مدیریت سایت نی نی سایت

أسمت اينتكس بود فكر كردم نمايندگي اون هستي 

كلبه بادي كه پارسال ازش خريدم انگار كفش سوراخ شده 😕

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
أسمت اينتكس بود فكر كردم نمايندگي اون هستي  كلبه بادي كه پارسال ازش خريدم انگار كفش سوراخ شده ...

البته درست فکر کردید اما فروشنده زیاد داره ولی میتونید برای تعمیرش ببرید شرکت براتون درستش میکنه

آدرسش هم بلوار مرزداران خیابان ابراهیمی برج الوند طبقه سوم واحد ۳۰۲ هست اینم تلفن شرکت 

۰۲۱۴۴۲۸۲۶۰۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته درست فکر کردید اما فروشنده زیاد داره ولی میتونید برای تعمیرش ببرید شرکت براتون درستش میکنه آد ...

مرسي عزيز دلم خيلي لطف كردي 😍🙏♥️

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
البته درست فکر کردید اما فروشنده زیاد داره ولی میتونید برای تعمیرش ببرید شرکت براتون درستش میکنه آد ...

هیچیش موجود نیست

افراد به اندازه کمبودهایشان دیگران را آزار میدهند

ممنون عزیزم. اره اینتکس مارک خوبیه

من الان یه مطلب خوندم که بهترین چادر بازی های کودک و معرفی کرده. لینکش میذارم، شاید به دوستان کمکتون کنه     

لینکش این هست: https://bigsearch.ir/ktent

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟