2777
2789
من هیچ کاری از دستم برنیومد واسش انجام بدم ، میشه واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید ، شاید ارروم تر بشم . مادربزرگم کم فرزند و کم نوه بود ، خیلی دلم سوخت ک منم شرایطم خاص بود و نتونستم واسش دختری کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه یه ماه قبلش هم دائیم فوت کرده بود اما کسی بهم چیزی نگفته بود, وقتی دخترم دوماهش شد رفتم ایران فهمیدم که داییم فوت کرده
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
من خیلی دوسش دارم و خیلی دلتنگش میشم با اینکه سه روزه از پیشمون رفته . یه جوری اسطوره بود برام، همیشه اونجور ک دوس داشت زندگی کرد، هیچ وقت نزاشت محدودیت های زمانش ، از زندگیه ایده الش دورش کننن، خیل دوس داشتم مثل اون بودم، ولی حالا سر خاکشم نمیتونم برم تا ارووم تر بشم
خدارحمتشون کنه منم چهل روزه پیش تو ماهه چهارم بارداری مادربزرگمو که عاشقش بودم رو از دست دادم اینقدر گریه کردم که بی حال شدم هنوزم گریه میکنم و نتونستم با این قضیه کنار بیام سره خاک که رفتم آروم تر شدم اما نذاشتن خاکسپاری رو برم اما بعدش چندبار رفتم سره خاک بااینکه خیلی سخت بود
امیرحسین عشقه مامان و باباش 25مرداد قدمای کوچولوشو تو این دنیا گذاشت و زندگیه ماروشیرین تر از قبل کرد