2777
2789
تحقیقات جدید نشون داده وقتی از بچه های اوتیسم ام ار ای یا پت گرفتن، مغزشون هایپر کانکتد هست.

از چند ماهگی؟

دکتر واسه پسرم نوشته ولی شوهرم اجازه نمیده ببرمش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چند ماهگی؟ دکتر واسه پسرم نوشته ولی شوهرم اجازه نمیده ببرمش 

وا یعنی چی 

خب براش توضیح بده که شاید خدای نکرده مشکلی باشه و هرچی زودتر بفهمید برای خود بچه بهتره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

روی سنین مختلف ازمایش کردن و گفتن میشه گفت یکی از علائم اوتیسم هایپرکانکتد بودن مغز تو بعضی از نواحی مغز هست، یعنی در بعضی نواحی مغز سلول های عصبی به طرز غیر عادی و زیاد با هم ارتباط دارن و تو بعضی جاهای مغز به طرز غیرعادی ارتباط خیلی کمی دارن با هم.

این باعث شده بچه های اوتیسمی تو بعضی چیزها نابغه باشن و تو بعضی چیزها خیلی ناتوان

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
نه الحمدلله یه کوچولو انحراف داره البنه یه ماه پیش انحرافش زیاد بود الان خیلییی خفیفه

بچه ۵ ماهه برای نگرانی های شما خیلی کوچیکه عزیزم خودتو نگران نکن و بخاطر سلامتی بچت خدارو شکر کن

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

تقریبا همچین چیزی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
من پسرم دوسالو ۹ ماهه خیلی دیر زبون باز کرد تازگیا میگه نانای سا یعنی آهنگ باز کن دو کلمه رو کنار هم ...

پسرمنم دوسال وهفت ماهشه اصلا حرف نمیزنه امامطمینم آتیسم نیست

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

همینطور شوهرمن😭

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

سلام دوستان

دختر من نزدیک به سه سالشه ارتباط چشمی نداره 

می ترسم اوتیسم داشته باشه

به من گفتند اول پیش دکتر روانشناس کودک ببرم ازش تست بگیره

تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک خیلی شنیدم 

ازشون وقت گرفتم دعا کنید اوتیسم نباشه😖

در ضمن من خیلی پرس و جو کردم انگار خانم دکتر ساداتی خیلی معروف هستند کلینیکشون سمت گیشا و شماره رزرو وقت

09128398588

88267040

88267068