2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی رفتی پیش دکتر فولادی؟  من با ایشون مشکل پیدا کردم و دکترمو عوض کردم نیاز دیدم که خب ...

بلکه اخه صلاح اونجوره باز خودت مصلحت میدونی

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
عزیزم شما رفتی پیش دکتر فولادی؟

نه عزیزم من پیش باستانی میرم

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
سلام بچه ها من اخیرا با فولادی زایمان کردم هر سوالی دارین در مورد همه چی بگم

سلام خانومی

من دو قلو باردارم و امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر قولادی !میخوام بیمارستات ولیعصر زایمان کنم میخوام ببینم شما از این دکتر راضی بودید؟

سلام خانومی من دو قلو باردارم و امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر قولادی !میخوام بیمارستات ولیعصر ...

از عمل سزارین خیلی خیلی خیلی راضیم

سلام خانومی من دو قلو باردارم و امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر قولادی !میخوام بیمارستات ولیعصر ...

خیلی با تجربه و حرفه ای عمل کرده

ممنون گلم عملم خیلی خیلی خیلی عالی بود دکتر حرف نداشت خیلی کارش حرفه ای بود بیحس بودم راضی هستم از ه ...

سلام عزیزم تبریک میگم

واااای ینی واقعا انقدر راحت بودی بعد از سزارین؟

عزیزم جای بخیه عملت زود جوش خورد؟ جاش نمونده؟

من پوستم بده میترسم جای بخیه ها بمونه

تو بیمارستان هم ویزیت میکنن؟ با بیمه تکمیلی بستری شدین یا بعدن بیمه پول عمل رو پرداخت کرد؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود ، هرچه خدا خواست همان میشود❤️
سلام عزیزم تبریک میگم واااای ینی واقعا انقدر راحت بودی بعد از سزارین؟ عزیزم جای بخیه عملت زود جوش ...

سلام عزیزم باور کن خیلی عمل راحتی بود من ساعت ۱۲ خودم تلاش کردم رفتم دستشویی جای بخیه خیلی کوچیکه و زود جوش خرد بخیه خودشون جدب میشن و اینکه فقط تو بیمارستان ویزیت میکنن