2777
2789
سلام عزیزم تبریک میگم واااای ینی واقعا انقدر راحت بودی بعد از سزارین؟ عزیزم جای بخیه عملت زود جوش ...

جای برش که خط سیاهه مونده ولی کوچیکه و زیاد تابلو نیست ما ۶۰۰ خوومون خرج کردیم و ۲۷۰۰ به بیمارستان چک ۲ماهه دادیم که بعد واریز بیمه تکمیلی  به حساب خودمون چک بعد ۲ماه پاس کردیم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
جای برش که خط سیاهه مونده ولی کوچیکه و زیاد تابلو نیست ما ۶۰۰ خوومون خرج کردیم و ۲۷۰۰ به بیمارستان چ ...

مرسی عزیزم فدات بشم که انقدر باحوصله و دقیق جواب همه رو میدی

معلومه خیلی ماهی😍

من زایمان اولم طبیعی بود ولی چون بعدش جراحی ترمیمی انجام دادم میگن باید دومی رو سزارین بکنی ولی از سختی عمل و موندن جای بخیه هاش میرسم

دنبال یه دکتر کاربلد و خوب تو بیمارستان ولیعصر میگردم که عمل هاش عالی باشه و جای بخیش خیلی کم بمونه که تا الان دکتر فولادی تعریفشو بیشتر از همه شنیدم

چون بچه دومم هم هست نمیخوام دوره نقاهتم  طولانی باشه و پسرم زیاد تنها و بدون من بمونه

خدا نی نی نازت رو حفظ کنه که اینجوری به بقیه کمکک میکنی و اطلاعات میدی😘😘💋

چقدر خوب که بیمارستان چک هم قبول میکنه

من از بیمه تکمیلیمون خیلی شاکیم میترسم بامبول دآره سر واریز کردن پول

هرچه دلم خواست نه آن میشود ، هرچه خدا خواست همان میشود❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم فدات بشم که انقدر باحوصله و دقیق جواب همه رو میدی معلومه خیلی ماهی😍 من زایمان اول ...

انشالله که زایمانت راحت میشه نگران نباش فقط چنتا بهت توصیه کنم حتما ساعت ۵.۳۰ صبح بیمارستان باش که زودتر عمل شی و تا ملاقات به سر ووضعت برسی یکی اینکه من تو خونه ارایش کرده بودم‌ تو اتاق عمل خیلی معذب شدم چون کادرشون بیشتر مرده خجالت کشیدم میتونی بعد عمل ارایش کنی و برا خودت لباس ملاقات شیک بردار که گشاد باشه مخصوصا استین هاش و در مورو زردی بچه به حرف هیشکی گوش نکن و فقط شیر خودتو بده  وسایل اضافی همدبه بیمارستان نبر و در مورد چک هم میتونی ۳ماهه هم بنویسی بگو لیمه دیر میریزه

مرسی عزیزم فدات بشم که انقدر باحوصله و دقیق جواب همه رو میدی معلومه خیلی ماهی😍 من زایمان اول ...

خیالت از بابت دکتر راحت باشه

انشالله که زایمانت راحت میشه نگران نباش فقط چنتا بهت توصیه کنم حتما ساعت ۵.۳۰ صبح بیمارستان باش که ز ...

ممنون عزیزززم خیلی ماهی که شما

بابت توصیه هات هم ممنوون، درمورد زردی بچه هم من اصلا دهن بین نیستم برا پسرم هم تا چهل روزگی رنگش به زردی میزد اما من فقط شیر خودمو دادم و دکتر بردمش که گفت طبیعیه 

برا بعد عمل قهوه فوری ببرم؟ چند فنجون بخورم کافیه؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود ، هرچه خدا خواست همان میشود❤️
ممنون عزیزززم خیلی ماهی که شما بابت توصیه هات هم ممنوون، درمورد زردی بچه هم من اصلا دهن بین نیستم ب ...

من خودم نبرده بودم فقط مهم تر از اون شیافه سعیدکن ۱هفته را استفاده کنی بعد قطعش کنه قهوه فوری هم دوست داشتی ببر میدونی بعد عمل فقط کمپوت سرد میچسبه گلابی هلو اناناس

سلام بچه ها من اخیرا با فولادی زایمان کردم هر سوالی دارین در مورد همه چی بگم

سلام عزیزم. ببخشید شما پیش خانم دکتر فولادی سزارین انجام دادین یا طبیعی؟ میخوام بدونم عمل سزارینشون به چه صورت هست؟

سلام بچه ها من اخیرا با فولادی زایمان کردم هر سوالی دارین در مورد همه چی بگم تبریک

عزیزم ببخشید مزاحم شدم . دکتر فولادی باحوصله و خوش اخلاق بود ؟ مطبش میرفتی یا درمانگاه؟ سزارین کردی ؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سلام بچه ها من اخیرا با فولادی زایمان کردم هر سوالی دارین در مورد همه چی بگم

سلام عزیزم میشه در مورد دکتر فولادی بیشتر توضیح بدی؟؟چطور دکتر ی هست ؟؟از عمل راضی بودی؟؟از ویزیت های قبل عمل داروهایی که داد ؟؟

سلام

من سال ۹۷ با ایشون زایمان سزارین داشتم

دکتر خودم خانوم فردی آذر بود ولی ایشون زمان زایمانم مسافرت بودن به اجبار دکتر فولادی عمل کردن 

خیلی راضی بودم بعد عمل هم درد اصلا نداشتم