2777
2789
دکترا که بدتر منو میترسونن مثلا انحراف چشم پسرم 70 درصد خوب شده به عینه دارم میبینم با اینکه خیلی سخ ...

انحراف چشم عادیِ توی نوزادها😑 بچه منم هر از گاهی یهو یی انحراف پیدا میکرد فکر کنم تا ۵   ۶ ماهگی میشد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=80973331]من دوقلو دارم و 31 هفته زایمان کردم پسرام الان 5 ماه و 12 روزشونه اما یه قلم یه ماهه خیلیربه لوستر و ...[/QUOTE ایشاالله که  چیزی نمیشه خدا نگهداره واستون مبارکه عزیزم

آرامش

یکی از اشناهای ما بچش ۹۵۰ گرم بود . بعد چند ماه بیمارستان بستری بودن وقتی مرخص شد هر هفته دکتر چشم پزشک میبردن هم معاینه و فک کنم قطره هم میریخت چشاش . ولی من ندیده بودمش که به سقف نگاه میکنه یا نه

یکی از اشناهای ما بچش ۹۵۰ گرم بود . بعد چند ماه بیمارستان بستری بودن وقتی مرخص شد هر هفته دکتر چشم پ ...

اون بخاطر معاینه شبکیه میرفته که ببینند تشکیل شده یانه

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
دکترا که بدتر منو میترسونن مثلا انحراف چشم پسرم 70 درصد خوب شده به عینه دارم میبینم با اینکه خیلی سخ ...

عملش که راحته ولی خب اول باید ببندی تا خوب شه نشه عمل

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
انحراف چشم عادیِ توی نوزادها😑 بچه منم هر از گاهی یهو یی انحراف پیدا میکرد فکر کنم تا ۵    ...

نگاه به سقفو نمیدونی؟

بعدم بچه من الان 5 ماه و 12 روزشه یعنی چند ماهشه؟  

پسر من ۳۱هفته ۹۰۰گرم چهار سال پیش به دنیا امد تمام‌حرکاتش دیر تر بود

مثلا نگاهش به شما خوب بود؟ یعنی ارتباط چشمی 

نگاه به سقف داشت 

انحراف چی

پسره من همه کاراش الحمدلله خوبه ولی این سه فاکتورش نگرانم کرده

عزیزم خوب میشه داداش من تازه ۳روز مونده بود ک ۷ماهه بشه و بدنیا اومد تا نزدیکای ۹ ماهگی هم تو دستگاه بود چون وزنش ۷۶۰گرم بود 

همه دکترا ب مامانم میگفتن چرا انقد میای اینجا این میمیره (دوراز جونش) چون مامانم از صبح تا شب میرفته تو بیمارستان میشسته  

خداروشکر الان داداشم ۲۱سالشه و هم خیلی سالمه هم باهوشه😍

نینی شما هم ان شاء الله ک هیچیش نیست و زود میشه مثل بقیه نینی ها  و انحراف چشمشم زود خوب میشه  دکترا عادت دارن تو دل ادم رو خالی کنن😞

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
2810