2777
2789
سلام به همگی-شوهر من به شدت مشکل ناتوانی جنسی داره و مدام هم سر کاره- با اینکه مدام میریم مسافرت ولی من اصلا از زندگیم راضی نیستم.می خوام جدا بشم.کی می دونه چه نی برای بچه بهتره که از مادرش جدا بشه؟بچه باشه یا بذارم 1-2 ساله بشه
شیوانا جان به نظر من این عیب کوچیکی نیست بهتره ازش به طور جدی بخوای که یا درمان رو به طور منظم و پیگیر انجام بده یا توافقی از هم جدا بشین

می دونم که اون هم گناهی نداره که مشکل جنسی داره اما تو هم گناهی نداری که باقی عمرت رو بدون رابطه سر کنی
این حرفای خاله زنکی که میگن بشین زندگیتو بکن رو خانم هایی میزنن که حاضر نیستم یه دیقه جای تو باشن
ای کاش بچه دار نمی شدی حالا که شدی هم مشکلی نیست .ان شاالله که همسرت درمان میشه ولی عجله نکن واسه طلاق .بذار هم بچتون بزرگ بشه هم بیشتر ورش فکر کنی هم شوهرت درمان های مختلفو امتحان کنه احتمال زیاد درمام میشه اگه نشدهم همیشه طلاق هست و میشه قانونا ازش جدا بشی عزیزم
اصلا نترس و لی عجله هم نکن .با منطق و سر فرصت فکر و اقدام کن
موفق باشی گلم
شیوانا جان سلام من داستانت رو خوندم متاسفم که برات مشکل ایجاد شده هم به توحق میدم هم همسرت به نظر من چون مردها خیلی خیلی مغرور هستن قبول کردن این مشکل براشون خیلی سخته و میترسه اگه این ثابت بشه به عنوان حربه علیه اون استفاده کنی برای طلاق .

عزیزم بهترین راه حل اینه که با دکتر متخصص این رشته مشاوره کنی براش دارو بگیری و تا یه مدت کوتاه بدون اینکه بدونه بهش دارو بدی تا یکم جلو بیفته و احساس کنه این مشکلش حل شده بعد که کمی خیالش راحتر شد یه فکر اساسی کنی چون اون الان از تو بیشتر کلافه هست ولی به روش نمیاره به نظر من که این برای گام اول خوبه البته با نظر پزشک داروها رو توی آب میوه ها یا بستنی ها یا نسکافه ها یا چیزهای طعم دار دیگه میشه بهش بدی عزیزم برات دعا میکنم که مشکل خانوادت به زودی حل بشه توی این دنیا هیچ چیز نشد نیست فقط زمان صبر میطلبه که ما انسانها کم طاقت و همه چیز رو زود میخوایم البته قبول دارم که هر کس با مشکلی که روبروست براش سخترین مشکل عالمه. برای تو و شوهرت آرزوی موفقیت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست که چقدر آسیب میبینه ... مهم اینه که آسیب میبینه و خورد میشه .....
اگه میل جنسی نداره پس چطور گذاشتی بچه دار بشی ؟ اصلا چطور بچه دار شدی ؟
دنبال ریشه مشکلت بگرد به بچه ات فکر کن و اگه حس مادری داری به عاقبت فرزندت بیشتر فکر کن......
Lilypie Maternity tickers