2777
2789
عنوان

گرفتن رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 98813 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با سلام خدمت همه کاربران عزیز، بنده محمدیان هستم متخصص گیاهشناسی و داروهای گیاهی،عضویت بنده در این سایت به این علت میباشد که چندنفر از کاربران این سایت با بنده تماس گرفتند و اظهار کردند که دوسه نفر از داروی شما در نی نی سایت بدگویی کردند و خواهان توضیح در این خصوص بودند، بنده در ابتدا اهمیتی ندادم ولی وقتی این مهملات را دیدم که چگونه موجب تشویش اذهان میشود لازم دونستم عضو سایت بشوم و توضیحاتی در این خصوص داشته باشم، در مورد این داروی گیاهی لاغری توضیحات لازم در سایت مربوطه داده شده: (www.darougiyahi.com) و برای متقاضیان بصورت تلفنی مجددا توضیحاتی داده میشود که این دارو از چه گیاهانی تشکیل شده و چرا حالتهایی ممکنه با مصرف آن ایجاد بشود و چگونه باید مصرف شود و اما(سلام من قرص محمدیان رو خوردم نه تنها لاغر نشدم بلکه معده درد شدیدی هم گرفتم هرروز صبح سر معده ام شدید درد میگیره کلی نفرینش میکنم انشاالله پولهایی که از این راه در میاره خرج بدترین اتفاقای زندگیش بکنه خواهش میکنم مثل من گولشو نخورید.) ایشون خانم رزاقی از تهران هستند قبل از تهیه دارو در تماس تلفنی گفت که کم کاری تیروئید دارم و داروهای زیادی استفاده کردم و نتیجه نگرفتم آیا داروی شما تضمینی هست، عرض کردم خیر چون هیچ دارویی در هیچ زمینه ای 100% نیست بخصوص شما که کم کاری تیروئید داری و سوخت و ساز بدنت پایین هست، با این توضیح باز تهیه کرد و بعد از 1ماه گفت همش 2کیلو کم کردم اونم برگشت و اینکه این قرصهارو خوردم وضعیت مزاجیم به هم ریخته، پرسیدم بعد از قرص غذا میخوری گفت آره گفتم خب همینه که دلپیچه میگیری توی سایت نوشتم تلفنی هم توضیح دادم مثل خربزه و عسل که نباید باهم خورده بشه، گفت خب اشتهام کور نمیشه گفتم باید درصد بالاتر استفاده کنی تا اشتهات کور بشه گفت نه دیگه نمیخوام با عصبانیت گفت میرم توی اینترنت تبلیغات منفی میکنم، خانم رزاقی با اون چادرت که نشون میده احتمالا اهل نماز و روزه هستی، ایمانت قبول کردت که بیای قضیه را یکطرفه عنوان کنی؟حالا این یکی (توروخدا کسی داروی لاغری محمدیان رو نخره، من خوردم رفتم جهنم و اومدم. حالت تهوع شدید، درد و سوزش معده و اسهال قوی و بد، سریع معده‌ام زخمی شد با این قرص.  کلا داخل شکم و معده رو میریزه بهم و داغون میکنه ادم رو، سلامتی‌ خودتون و دیگران رو دوست دارین این رو بازنشر کنین. من خودمم امروز از طریق پلیس فتا اقدام میکنم و گزارش سایتشون رو میدم. 

اونایی که اینجا هم ازش تعریف میکنن خودشون هستن دقت کنین تعریفاشون یه مدلی هست من مصرف کردم و دوستان و فامیلامون هم مصرف کردن و راضی بودیم)خانمیکه از شهرستان تماس گرفته بود و گفت سایتو خوندم ولی کپسولهای درصد بالا برام بفرست گفتم حالت بد میشه باید از درصد پایین شروع کنی گفت نه از 30% به بالا میخوام بنیه قوی دارم این حرفها.. براش ارسال کردم بعد تماس گرفت گفت حالت تهوع شدید گرفتم گفتم خب حرفمو گوش نکردی، الانم کپسول 40% باز کن پودرشو نصف کن بشه 20% که اذیت نشی، گفت نه دیگه نمیخوام مرجوع میکنم پول منو پس بده، گفتم نمیشه که خانم داروی دستخورده به کس دیگه داد، گفت یا پول منو بده یا میرم توی نت همه رو از خرید داروت منصرف میکنم آخه70هزار تومن ارزش داشت که بیای این مهملات رو ببافی،چه گیاهی هست که با خوردنش زخم معده ایجاد میشه که همچین دروغی نوشتی،واقعا خجالت نکشیدی؟ شماره حسابتو بده پولتو برگردونم، زشته نکن این کارهارو، چیزی که باعث زخم معده میشه اسید معده هست که رژیمهای سخت و طولانی مدت باعث اون میشه، در صورتیکه این دارو از ترشح اسید معده جلوگیری میکنه و به خاطر همین بی اشتها میکنه،خدا خودش شاهده که مادرم، خانم برادرم، دختر خالم و همسرش و همچنین دختر داییم از این دارو استفاده کردند که البته صادقانه بگم دختر داییم نتیجه لازمو نگرفت، وقتی پزشکهایی بودند که از این دارو برای کاهش وزن استفاده کردند که سرشناسترین اونها آقای دکتر خزان رئیس اسبق پزشکی قانونی بودندکه طی چند دوره 18کیلو کاهش وزن داشتند،من از شما سوال میکنم اگر فقط یکدرصد فقط یکدرصد این دارو ناسالم بود یک پزشک اونو استفاده میکرد؟!! بخصوص آقای دکتر خزان که سالها در پزشکی قانونی شغلش کشف جرم از جمله جرایم دارویی و غذایی بوده... آیا اگر این دارو مورد داشت جرات میکردم به همچین کسی این دارو را بدهم که میتونه براحتی علیه بنده اعلام جرم کنه؟ یا مهمتر به مادر و اقوامم؟ با توجه به آدرس دقیق و شماره تلفن آیا میتونستم حدود 15سال فعالیت داشته باشم؟ افراد بیشماری این دارو را استفاده کردند که اگر مشکلی برایشان پیش می آمد آیا پیگیر نمیشدند؟ هرچیزی خوبیها و بدیهایی داره که بنده همشو در سایت مربوطه شفاف سازی کردم، کار این افراد که همچین کامنتهایی در این سایت گذاشتند تشویش اذهان عمومی است که جرم بوده و پیگرد قانونی دارد و بنده هم حتما پیگیری خواهم نمود، البته کسانی هم بودند که لطف داشتند و از دارو تعریف کردند، در پایان برای همه شما آرزوی تندرستی و موفقیت دارم.

با سلام، کسانی که میخوان در مورد داروی لاغری آقای محمدیان بدونند باید بگم که از لحاظ وزن کم کردن خیلی خوبه یعنی هر دارویی استفاده کرده بودم جواب نگرفتم جز این دارو، ولی ی بدی داره اونم حالت تهوعش هست که البته اگه با برنامه خود آقای محمدیان و توصیه هاش جلو برید میشه تهوعشو کنترل کرد ولی اشتباه من این بود که میخواستم در کمترین زمان وزن بیشتری کم کنم و سریع کپسولهای قوی گرفتم که البته در عرض 2ماه 12کیلو کم کردم و راضیم ولی فعلا ی مدت نمیخورم چون حالت تهوعش باعث شده از قرصها بدم بیاد،البته با اینکه ی مدته نمیخورم وزنم ثابت مونده،اشتهام خیلی کم شده و از شیرینیجات متنفر شدم، دوست دارم چند کیلو دیگه کم کنم ولی بعد از یکی دوهفته استراحت دوباره شروع میکنم.

با سلام، کسانی که میخوان در مورد داروی لاغری آقای محمدیان بدونند باید بگم که از لحاظ وزن کم کردن خیل ...

سلام منم میخواهم وزن کم کنم۳۵کیلو اضافه وزن دارم

بنظرتون جواب میده روم

با سلام خدمت همه کاربران عزیز، بنده محمدیان هستم متخصص گیاهشناسی و داروهای گیاهی،عضویت بنده در این س ...

سلام‌اقا محمدیان

به بنده کمک کنید ۳۳سال سنم هست

۱۰۹کیلو وزنم

و۱۶۸قدم

۳۵کیلو اضافه وزن دارم

کف پام درد میکنه شدیدددددواسه اضافه وزنم

شیردهی هم دارم بچم یکساله هست

چکار کنم تا عید ۳۰کیلو وزن کم کنم.

خواهشا تو رو خدا کمکم کنن

سلام‌اقا محمدیان به بنده کمک کنید ۳۳سال سنم هست ۱۰۹کیلو وزنم و۱۶۸قدم ۳۵کیلو اضافه وزن دارم کف پ ...

سلام عذرخواهی میکنم اگر دیر جواب میدهم ،شما فکر میکنم تماس گرفتید و باهم صحبت کردیم درسته؟

عزیزم من بعد از زیامانم 28 کیلو رو تو 6 ماه کم کردم.... البته شیر هم میدادم... چای سبز میخوردم که ...

سلام. عزیزم حالا میتونم ماکارونی و برنج نخورم ولی مثلا صبحانه بدون نون چی میخوردی؟ 

سلام دوستان من همه نوع دارو و رژیمی استفاده کردم وهمش بی فایده بود وخیلی از داروها رو امتحان گردم و متاسفانه بیشتر فروشنده های از خدا بی خبر داروهای تقلبی رو بهم مینداختن تا اینکه از همین نی نی سایت شماره نمایندگی ادیوس مهاباد رو ورداشتم ویه بسته ادیوس سفارش دادم و طی دو دوره تا حالا ۱۶کیلو وزن کم کردم واصلا هم عوارض نداشت و اذیت نشدم هرکی دنبال داروی اورجیناله از مهاباد با خیال راحت سفارش بده اینم شماره نمایندگی مهاباده۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام، فاطمه هستم از مازندران،من و 2نفر از دوستان همکارم از طریق نظرات کاربران این سایت با داروی آقای محمدیان آشنا شدیم، با اینکه خیلی از کاربرها نظر مثبت داشتند ولی یکی دو نفر نظر منفی در مورد قرصهای اقای محمدیان نوشته بودند که راستش همین مورد باعث شد کمی تردید کنم و ترجیح دادم اول دوستان استفاده کنند ببینم چجوری نتیجه میگیرن و اینکه مشکلی براشون پیش میاد یا نه  چند روز گذشت دیدم خوب دارن وزن کم میکنن و هردوشون راضی بودن فقط میگفتن این تهوعش بد هست، 1ماه گذشت تقریبا پنج شش کیلو کم کرده بودن و برای ماه دوم میخواستن دوباره قرص تهیه کنند، اینسری من هم برای اینکه از قافله عقب نمونم همراه اونا تهیه کردم و استفاده کردم و طبق گفته دوستانم ی کم تهوعش ناخوشایند بود البته شکم هم روان میشه و برای من که یبوست داشتم خیلی خوب بود، اشتهام کلا از بین رفته بود و دیگه تمایلی به تنقلات هم نداشتم، 10روز اول 3کیلو کم کردم، 10روز دوم 2کیلو، 10روز سوم 1/5کیلو، حالا برای ماه دوم میخوام شروع کنم که امیدوارم به همین صورت کاهش وزنم ادامه داشته باشه، دوستانم حوصله نظر دادن و کامنت گذاشتن نداشتن، گفتم لااقل یکیمون کامنت بگذاره تجربشو بگه شاید بدرد کسی بخوره، البته عزیزانی که میخوان استفاده کنند حتما سایتشو مطالعه کنند(www.darougiyahi.com) چون دونستن یکسری نکات مهم هستند، با تشکر از نی نی سایت

سلام من بدنم نسبت به کاهش وزن خیلی مقاوم هست مجبور شدم متوسل به داروهای لاغری بشم ولی اونها هم چندان تاثیری نداشت، تنها دارویی که وزن منو پایین آورد کپسولهای لاغری آقای محمدیان بود، توی 2ماه 10کیلو کم کردم البته این اواخر تقریبا بدنم نسبت به قرصهای آقای محمدیان هم مقاوم شده ولی در مجموع راضیم

2810