2777
2789
عنوان

تا الان فکر می کردم 3 ترم مشرو ط شدم!

1144 بازدید | 14 پست
سلام دوستان ...ترم موقع حاملگی معدلم 90/11 شد که مشروط شدم و ترم زایمانم نزدیک 14 شد و الان که نی نی داره دندون در می یاره دوباره نزدیک 14...البته همه نمره هام خوبه فقط درس 4 واحدی عملی که پیانو هست و نی نی نمی زاره تمرین کنم 12 شده و معدلمو پایین مییاره...حالا اصل حرفم اینه که من فکر می کردم زیر 14 مشروطم و از همه بدتر به همین دلیل 14 واحد بیشتر نگرفتم و از درسام عقب افتادم...امشب تو اینترنت فهمیدم دو تا درس مهم رو الکی نگرفته بودم....خداااااااااااااااااا
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی فقط همون یک ترم مشروط شدم...حالا خدارو شکر قبل از انتخاب واحد ترم جدید فهمیدم وگر نه دوباره 4تا شوید درس بر می داشتم...اعصابم از این خورده که اون درسها هم استاداش رو غیبت گیر نبودن و از همکارام بودن
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
توی ارشد 14 به پایین مشروطی است ولی تو لیسانس 12 به پایین مشروطی است
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
بابا خواهر شوهر من آزاد می خونه
پیش نیاز و پس نیاز که اصلا
مشروط هم میشه پشت سرهم و براش مهم نیست میگه دانشگاه فرقی نداره
والله زمان ما اینطوری نبود
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
2810