2777
2789
عنوان

مامانم میگه طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 36 پست
همه پولاشو میده به تو ؟ خب توهم مدیریت کن گاهی براخودشم لباس بگیر یه زندگی ساده دورازتجملات جمع و جو ...

عزیزم میریم خرید میگم لباس بخر میگه نه دسم میگیره میگه این مانتو بخر خودمو میکشم ببرمش دکتر میگه ن باید جمع کنیم برات فلان کنم بیسان کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میریم خرید میگم لباس بخر میگه نه دسم میگیره میگه این مانتو بخر خودمو میکشم ببرمش دکتر میگه ن ب ...

الهي اشكم دراومد اصلا جدا نشو انقدر دوستت داره به مامانتم بگو شوهرتو دوست داري

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد
الهي اشكم دراومد اصلا جدا نشو انقدر دوستت داره به مامانتم بگو شوهرتو دوست داري

میدونی جوری حرف میزنه ادمو میترسونه میگه کسی خودش آتیش زد توهم میزنه منم گفتم پس کس بود میگفت وحید مظلومه وحید پسرمع الان چی میگی جدیدا بهش میگه حرومزاده قبل ازدواجم پسرش بود الان حرومزاده شده عذر میخوام رک گفتم 

من اصلا شاغل بودنو نه رد میکنم نه توصیه ولی تو که انقد عاشقشی زندگیتو باهاش بساز سعی کن کمکش باشی نمیتونی کار کنی؟ پاره وقت.منشی مطبی ارایشگاهی باشگاهی از این مدل کارا یا کار هنری تو خونه برا مغازه ها درست کنی سفارش بگیری. گلیمی بافتنی گلدوزی چیزی پرستاری بچه پیرزن

لطفا درخواست دوستی ندید
میدونی جوری حرف میزنه ادمو میترسونه میگه کسی خودش آتیش زد توهم میزنه منم گفتم پس کس بود میگفت وحید م ...

مامانت چرا الان ازش بد ميگه ؟ چون مريضه و دستش خاليه ؟

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد
من اصلا شاغل بودنو نه رد میکنم نه توصیه ولی تو که انقد عاشقشی زندگیتو باهاش بساز سعی کن کمکش باشی نم ...

اجازه نمیده عزیز تو ی کلمه بگم شوهرم میخاد هیچی برام کم نزاره تا دو باره از دسم نده یعنی ترس افتاده بجونش

عزیزم تمام فکرش منم میگم بخر میگه نمیخام

خیلی شولی یکم قوی باش الان سلامتیش خیلی مهمه شده با ناز و قهر و هرچی بکشیش ببریش دکتر اینکارو بکن گریه زاری کن پای زندگیت و جون یه ادمی که عاشقته وسطه

لطفا درخواست دوستی ندید
مامانت چرا الان ازش بد ميگه ؟ چون مريضه و دستش خاليه ؟

چون روم حساسه و اجازه نمیده تنها بیرون برم چون پول نداره چون باهم قهر کردن و  مادرم جلو همسایه ها داد زد و بهش گفت روانی باهم لج کردن

خیلی شولی یکم قوی باش الان سلامتیش خیلی مهمه شده با ناز و قهر و هرچی بکشیش ببریش دکتر اینکارو بکن گر ...

عزیز فعلا دسم خالیه ولی خودش همش میگی  عمری ندارم لازم نیس با این حرفش نابودم میکنه 

2810