2777
2789

سلام بچه ها این شماره اقا امام رضا  علیه السلام   هستش هرکسی دوس داره زنگ بزنه هیچ کسی صداتونو نمیشنوه و این شماره  هست05148888 اگه تماس گرفتین و حال دلتون خوب شد برای من هم دعا کنید ک مطمنم حال دلتان عالی میشه   همه چشم هاتون ببندید و فک کنید الان حرم هستید

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ فدات بشم منو بردی تا تو حرم امام رضا چشامو بستمو کلی با آقا حرف زدم چه کیفی داشت فکر کردم واقعا تو حرمم

آقا جان  نکنه کسیو دست خالی از در خونت رد کنی 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............