2777
2789

بِنَا ب دلايلي ميخوام به خودم وابسته بشه چيكار كنم از الان ؟بچم چهارماهشه !يه جوري نشه كه مثلا دنباله كسي گريه كنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت بهش محبت کن عزیزم نترس اینجور نمیشه منم خودم دوتا بچه دارم برا بچه اولم خیلی مثل شمابودم فکر میکردم پسرم میره طرف اونا وازمن سرد میشه اما فهمیدم نه فکرم غلطه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

پسرمن خیلی زیاد وابسته شده بود اوناهم میومدن میبردنش تا پارسال ک ۳سالش بود دیگه شب ک میرفتیم دنبالش نمیومدخونه میگف میخوام بمونم . آخرش مادرشوهرم زبون باز کرد به نیش وکنایه ک بچه های من کوچیک بودن خونه کسی نمیرفتن ازغذای کسی نمیخوردن واینا.... بالاخره آقای شوهربهش برخورد دیگه پسرمو دعواکرد نگذاشتش بره. الان خداروشکر بدون خودمون جایی نمیره ولی خیلی مکافات کشیدم باش تاخوب شد

معمولا بچه بره اونجا هی قربون صدقش میرن کارایی ک از جانب تو‌اجازه نداره انجام بده اونجا انجام میده و هی ولش کن چیکارش داری بچرو لوس میکنه و وابسته ب اونا پس یا باید کم بری اونجا یا جذبه داشته باش برا تربیتت رک بگو خوشم نمیاد اینجوری 😬

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
بچه از هر طرف محبت ببینه جذب میشه

واقعا  گل گفتی  دختر من ۴سالشه چپ و راست اسم مامانم رو زبونشه خدا شاهده حتی خودش جلو باباش میگه مامان جونو بیشتر دوس دارم چون خیلی بوسم میکنه ولی آنا نه 

خب طی ی روز شایدمادرم ۱۰بار با دخترم حرف بزنه ولی مادرشوهرم که تو یه شهریم چندماهی یه بار

خدایا اگر ممکنه مارو با اتفاقای خوب غافلگیر کن...         باتشکر  

اگه ازکوچیکی هم جلوش روبگیری 

بزرگ که میشه راه خودش رومیره واونوقت هست که غصه میخوری که چقدربراش وقت وانرژی گذاشتی واون هم قدردان نبود 

بچه هابچگی وابسته به مادرهستن بزرگ که بشن کارخودشون رومیکنن وراه خودشون رومیرن 

سعی کن بهش احترام وادب به دیگران رویاد بدی که برمیگرده به خودت 

خیلی سخت نگیر

برای سلامتی دخترم دعاکنید
بچه ها میگم دیشب تو سایت خبری بود؟

وقیح عکس گذاشته بود،،،،،،اسم یکی هم وندا بود ،،دیگه نمیدونم عکس شما بود یا کس دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دخترم کوچولو بود ازش متنفر بودم چون اونقدری که عمه شو دوس داشت منو دوست نداشت بااینکه شیرمنو میخورد اما ب من وابسته نبود و این غمگینم میکرد

البته بگم

من افسردگی بعد زایمان داشتم ولی نمیدونستم و یه مادر افسرده بودم. بعد از اینکه خودمو درمان کردم دیدم حالم بهتره دخترمو دوس داشتم باهاش وقت میگذروندم بازی میکردم باید روزی نیم ساعت میخندوندمش. بااینکه هنوز وابسته دیگران بود و برای رفتن با اونها ساعتها گریه میکرد . الان دخترم نزدیک چهارسالشه به قشنگترین شکل عاشقانه منو میخواد و البته هنوزم عمه ش و مخصوصا مادرمنو بی نهایت دوست داره ولی من اولویتش هستم

2810