2777
2789
عنوان

فردا دفاع دارم...خیلی نگرانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا استرس نداشته باش منم اولش پر اضطراب بودم اما به محض شروع کردن کاملا مسلط شدم و استرسم از بین رفت توی فصل 4و اماریها کامل مسلط باش بتونی خوب توضیح بدی به استادها هم نگاه کن توضیح بده ترست میریزه
انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.
من هم واست صلوات فرستادم هم آیت الکرسى خوندم، ایشالله موفق باشى و یه روزى منم به این مرحله برسم، کاش دودتر تموم شه بره
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
من اینجوری استرس رو تحمل می کنم:
یه ساعت رو 4 ربع ساعت در نظر می گیرم بعد هر ربع ساعت که می گذره به خودم دلداری می دم که زمانش داره به آخر می رسه .... نصفش که گذشت می گم دیگه تو سرازیری ام .... و تمام.

تمام کنفرانس هامو با نگاه کردن به ساعت تموم می کردم

یا تصور می کردم خودم تنها توی کلاسم

چون اعتماد به نفس ام ضعیف بود صدام تن اش می اومد پایین تلاش می کردم یه جوری حرف بزنم که کلاس جفتی هم بفهمه .... اینجوری تازه صدام به اندازه ی عادی می شد!!!!!!!!!!!!

تسلط روی موضوع خیلی تأثیر داره ....
اما موضوعاتی که تسلط نداشتم و عجله ای آماده می کردم هم ..... دیگه برایم عادی شده بود ....
یکی دو بار روخونی هم می کردم ... از بعضی پاراگرافها ...
موفق باشییییییییییییییییییییی

بچه ها از همه تون یه دنیا ممنونم
خداروشکر همه چی خیلی خوب انجام شد
اصلااااااااااااااااااا"‌اون قدرررررررررر که من نگران بودم همه ش بی مورد بود
از لطف همه تون ممنونم
عیدتون هم پیشاپیش مبارک:)))))))
ممنون میشم برای حل مشکلات همه و از جمله من یه صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم