2777
2789

تو رو خدا نکنید این کارو شماها که سواد دارید به اینا اعتماد نکنین نه مهر میزنن پای نسخه نه دارو هاشون معلومه چیه

پول ویزیت نمیگیرن عوضش ده برابر پول دارو تیغتون میزنن تو شهرری یه متخصص طب سنتی هست پزشکن خیلی عالین دکتر محمدی ۳۳۳۹۴۳۶۲ من همه جا ازشون‌تعریف میکنم همه جا کامنت میدم خدا حفظشون کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچ عنوان قبولش ندارم.من خودم طرفدار سنتی بنظرم برو پیش استاد خیراندیش با عرص معذرت حس میکنم چیزی حالیش نیست

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
کی گفته؟ من تازه میخوام برم پیشش. پام میخچه داره گفتن اون خوبه

یه کار بهت میگم انجام بده دو روزه خوب میشه

فقط دعام کن.

یه تیکه پنبه آغشته به سرکه سیب طبیعی کن و بزار شب تا صبح رو میخچه هات بمونه،در کمال ناباوری میبینی کل میخچه هات تخلیه شده.

میتونی پیاز حلقه شده ی اعشته به سرکه سیب رو هم همین طور انجام بدی ،با یه نایلون ببند و جوراب پات کن بزار شب تا صبح بمونه.

فقط دعا یادت نره🌹🍃

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد 💞🌹🍃.

عزیزم لطفا میشه تاپیک منو بخونید میتونه برا من کاری کنه؟

اگه بهش دسترسی مراجعه کن ایشون خیلی کاربلد تره.تبریزیان نه.خاکشیر مصرف کردی ناشتا اونم برای پوست عالیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تو رو خدا نکنید این کارو شماها که سواد دارید به اینا اعتماد نکنین نه مهر میزنن پای نسخه نه دارو هاشو ...

داروهاش که خیلی هم ارزونه کجا تیغ می زنند. من یه داروی امام کاظم خودم درست کردم. برام گرونتر نشست ضمن اینکه زحمتش هم خیلی زیاد بود.  دیگه از اونا می گیرم

یک هفته بیشتر مصرف نکردم

حداقل باید چهل روز مصرف کنی.پوست سرچ کن کلیپ استاد خیراندیش نگاه کنی کلی بهت کمک میکنه