2777
2789
سلام دوستان

امروز رفتم سایت دانشگاه ازاد که شرابط تکمیل ظرفیت رو ببینم چون شماره کارتم رو نداشتم
رفتم تو صفحه اعلام نتایج ارشد و از طریق مشخصات وارد شدم بعد دیدم بالا نوشته اعلام نتایج تکمیل ظرفیت گفتم بذار این رو هم ببینم
با کمال ناباوری دیدم نوشته قبول

تاریخ اعلام هم 16 مهر بوده نمیدونم چرا من متوجه نشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیییی همسر منم تکمیل ظرفیت قبول شد البته همون موقع متوجه شد! ایرادی نداره بـــرو دانشگاه فک کنم ترم بهمن ثبت نام میشی و یه کم جریمه باید بدی

کتابداری هم خیلییییییییییی رشته خوبیه..کارشناسیت هم کتابداری بوده؟
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
somy جون من لیسانس کتابداری هستم..خیلیییییییییییییی رشته خوبیه..البته اگه لیسانست کتابداری بود نیازی به فوق نبود چون چیز اضافه ای یاد نمیگیری اما با این شرایط فوق کتابداری خیلی هم خوبه..اصلا هم رشته ساده ای نیست اسمش بد در رفته :( بعد از گرفتن مدرکت هم میتونی تو کتابخونه های خصوصی و دولتی و وابسته به شهرداری درخواست بدی و بری سر کار! :)

موفق باشی عزیزم :*
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!