2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم شوهرم یه خودشیفته واقعیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 78 پست
خب عزیزم ازش بخوواااااه بگو مثلا پول بده با بچه ها برم کافی شاپ با دوستی خواهری برو تابستون ها برو ش ...

اخه دوستامو اه و پیف کرده ازم دور شدن. پول برا لباس بزور میده. فقط برا خونه خوراکی خوب میخره. خواهر ندارم. یه مامان دارم اونم بش حسودی میکنه و پشت چشم نازک میکنه همش.

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر این حرفا چی چیه تو مادر بچه هاتی مادر یه مقام بالا داره  من قیافم عادی رو به خوبه کپلللل ...

حتما همینکارم میکنم

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید

دلم میخواد حرصش بدم . بهش محل نذارم محبت نکنم

بیشتر ببینید
شاعر چه خوش میفرماید یارب مباد که گدا معتبر شود  گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود

👌

بیشتر ببینید
اخه دوستامو اه و پیف کرده ازم دور شدن. پول برا لباس بزور میده. فقط برا خونه خوراکی خوب میخره. خواهر ...

منم حوصله دوستام رو ندارم واقعیت خواهرامم هر کدوم یه شهر هستن مگه اینکه بعضی وقتا با خودش برم کلا شهر غریبم جایی ندارم برم بهش بفهمون ک وظیفشه !!!ک برات خوراکی و لباس بخره علاوه بر اون کار خونه میکنی پسسسس نفقه شاملت میشه و بایدددد بهت بپردازه !!!ن با جنگ و دعوا و اینها ولی جلوش وایسا !

وظیفشه عادتش بده از حالا ک برات باید لباس بخره خداروشکر اینطوری هم ک میگی وضعیت مالیش خوبه !منم شوهرم همش خرج دارو و پودر و باشگاه و خوراکش میکنه ولی من به زوووور 😆😆😆حق خودم رو میگیرم   شاید کمتر خرجی باشه ک برا خودش میکنه ولی هر چی هست یه کاری میکنم برام بخره 

شرمندش کنه از اینکه برات کم میذاره 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
بیشتر ببینید
دلم میخواد حرصش بدم . بهش محل نذارم محبت نکنم

همیشه خواهرم میگه با مرد نجنگ دعوا نکن بحث نکن این خودتی ک ضرر میبینی !!با سیاست کارت رو جلو ببر با زبون یا کارایی ک انجام میدی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
بیشتر ببینید
منم حوصله دوستام رو ندارم واقعیت خواهرامم هر کدوم یه شهر هستن مگه اینکه بعضی وقتا با خودش برم کلا شه ...

ای خدا. بزور و منت پول میده بهم. از پارسال قرار شد ۱۵۰ ماهی کلا پول نت و لباس و همچی بده یکسال داد بعد دوباره میگه ندارم

لباسا و مکملاشم میگه مشتریام و دوستام میدن خودم نمیخرم

بیشتر ببینید
همیشه خواهرم میگه با مرد نجنگ دعوا نکن بحث نکن این خودتی ک ضرر میبینی !!با سیاست کارت رو جلو ببر با ...

والا خسته ام بخداااا از بی محلی ها و بی ذوقیا و بی احساسیاش

بیشتر ببینید
ای خدا. بزور و منت پول میده بهم. از پارسال قرار شد ۱۵۰ ماهی کلا پول نت و لباس و همچی بده یکسال داد ب ...

واه مکمل اقد گرون شده مگه کسی دیوونس برا کسی بخره یه پروتئن وی از بگم 90 تومن شد 300تومن !!!!😯😐بزن از وسط نصفش کن والا اگه نداشت ک ازرا نمیخرید !!!بدن سازی خیلی هزینه داره عادتش دادی خودت از اول عزیزم 

بیشتر ببینید
والا خسته ام بخداااا از بی محلی ها و بی ذوقیا و بی احساسیاش

عزیزم ان شاء الله همه چی درست بشه فقط محکم باش شل وول نباش 

بیشتر ببینید
واه مکمل اقد گرون شده مگه کسی دیوونس برا کسی بخره یه پروتئن وی از بگم 90 تومن شد 300تومن !!!!😯😐بزن ...

نه میگه جای پول با مشتریم حساب کردم

بیشتر ببینید