2777
2789

سلام

شبتون بخیر.

گوشی های قدیمی، دکمه ای (سامسونگ و نوکیا و موتورولا)

لمسی برند سامسونگ و ال جی و موتورولا و سونی و هوآوی

شکسته و خاموش و معیوب

این هم تاپیک سال 1391 :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی ازم بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام (irooni_men) ارتباط برقرار کنند.

ممنونم واقعا...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هواوی وای ششصد چند میخری

سلام

قیمت با خودتونه، پیشنهاد بدید اگر مناسب باشه ان شالله خریداری میشه

شرایط گوشی هم ذکر بفرمایید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام قیمت با خودتونه، پیشنهاد بدید اگر مناسب باشه ان شالله خریداری میشه شرایط گوشی هم ذکر بفرمایید

ببخشیدکانال شماهمون هست که روغن نارگیل هم داشتین؟بهشهرتشریف دارین؟منم چندتاگوشی بلااستفاده توخونه دارم

من نزدیک 4 تا گوشی خراب دارم یکی باطریش خرابه یکی ال سی دیش خرابه کلا بلا استفادست چیکارشون کنم؟

سلام

اگر میتونید عکسشون رو تلگراام بفرستید

یا اگر براتون امکان نداره همینجا محبت کنید

ازتون میخرم اگر بکارم بیاد حتما

سلام قیمت با خودتونه، پیشنهاد بدید اگر مناسب باشه ان شالله خریداری میشه شرایط گوشی هم ذکر بفرمایید

عه سلام یادم رف عذر 😕سلام داغونه هیچیش سالم نیست تاچش شکسته ال سی دی سالمه یعنی روشن میشه و کار میکنه و فقط ترک برداشته بلند گوی آهنگ خراب دوربین عقب خراب همینا فقط

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند گمان می‌برند پرواز نوعی بیماریست!
ببخشیدکانال شماهمون هست که روغن نارگیل هم داشتین؟بهشهرتشریف دارین؟منم چندتاگوشی بلااستفاده توخونه دا ...

سلام

بله در خدمتتون

عه سلام یادم رف عذر 😕سلام داغونه هیچیش سالم نیست تاچش شکسته ال سی دی سالمه یعنی روشن میشه و کار میک ...

خواهش میکنم ، سلامت باشید
عیبی نداره بزرگوار، عکسشو اگر تونستید برام بفرستید ، بردش سالم باشه، قطعاتش بکارم میاد، بالاخره میشه تبدیل به پولش کنید.

خواهش میکنم ، سلامت باشید عیبی نداره بزرگوار، عکسشو اگر تونستید برام بفرستید ، بردش سالم باشه، قطعات ...

باش چشم حتما

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند گمان می‌برند پرواز نوعی بیماریست!
سلام آقای من خوبید؟روغن نارگیل دارید هنوز؟

سلاممممم

حالتون خوبه؟

رو به راهید؟

چقدر خوشحال میشم وقتی کاربرهای قدیمی رو میبینم اینجا

بنده هم خوبم شکر

بله تو کاناالم هست لیست محصولات آدرس.... > >  O2shomal

در خدمتتونم

سلاممممم حالتون خوبه؟ رو به راهید؟ چقدر خوشحال میشم وقتی کاربرهای قدیمی رو میبینم اینجا بنده هم ...

خوبم ممنونم امیدوارم شما هم سر حال باشید پس حتما مزاحمتون میشم برای سفارش خدایی عالین روغن نارگیل های شما

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
2810