2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری عضویت لغو میشه اصن من از اینجا میرم هرکی بلده بگه من اصن عکس گذاشتن بلد نیستم بعد شما میگید  اگه کسی بلده بگه من میرم  واقعا بر خورد بهم قضاوت نکنید ادما فرق دارن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

چجوری عضویت لغو میشه اصن من از اینجا میرم هرکی بلده بگه من اصن عکس گذاشتن بلد نیستم بعد شما میگید&nb ...

عزیزم ناراحت نشو امشب جو‌ سنگین بخاطر وجود یه ادم از خدا بی خبر که عکسای بچه هارو برمیداره البوم میکنه  ،کاربرا واقعا قصد بدی ندارن فقط همونطور که گفتم امشب زیاد سایت جالب نبود ، همه به هم شک داریم 😅😅😅 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
خیلی ممنونم از نوشین  جووونم

خواهش میکنم عزیزم ، بد موقعی اومدی تازه وقیح قطع دسترسی شده بود بخاطر همین مشکوک شدن , ناراحت نشو 🌹🌷🌺 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟