2777
2789
سلام فداتشممممم به خدا فک کردم سایت نمیای وگرنه حتماااا بهت پیام میدادم تو خصوصی😤😢😢😭😭 تو نمیدون ...

غلللللط کردی😒😒 من باتگ دون درستت تگت کردم چن بااار ینی انقدحرصتو داررررم بی معرفت😒😒😒😒

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلللللط کردی😒😒 من باتگ دون درستت تگت کردم چن بااار ینی انقدحرصتو داررررم بی معرفت😒😒😒😒

نرفتم اونجا اصلا😭😭😭😭😭ببخشیید 

فک کردم تو نیستی همش میگفتم کجاااست 😢😢

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نرفتم اونجا اصلا😭😭😭😭😭ببخشیید  فک کردم تو نیستی همش میگفتم کجاااست 😢😢

خو حالا گریه نکن بزارفکراموبکنم شاید نظرم عوض شد😆😃ولی جداازشوخی خیلی خیلی بی معرفتی😒

بخشیدمت عششقم😆😁😙😍😙

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
خو حالا گریه نکن بزارفکراموبکنم شاید نظرم عوض شد😆😃ولی جداازشوخی خیلی خیلی بی معرفتی😒 بخشیدمت عشش ...

مرسی عزیزززز دلم 😍😍😘 الان بیرونم بهت پیام میدم😘

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد