2777
2789
عنوان

مادرم منو مقايسه ميكنه 😭😭😩🤧

3221 بازدید | 32 پست

مامانم منو با دوستام مقايسه ميكنه بابا الان نزديك ١٦ ١٧ سالمه خسته شدم اينقدر كه درسمو لباسمو رشتمو با همه مقايسه كرد  يه موقع هايي مي خوام گريه كنم مثلاً شبا پتو رو ميكشمو گريه مي كنم

ما دهه شصتی ها کلا در مقایسه با بچه مردم و بچه همسایه بزرگ شدیم پوستمون کلفته  بچه های مردم که انگار جزوی از خانواده بودن انقدر هر روز حرفشون بود!!!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من کار هرروز و شبشه برا همینه اعتماد به نفسم زیر صفره دیگه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

شما هم مامانتو با مامانای دیگه مقایسه کن😶

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

خیلی این کار اثر مخربی داره متاسفانه 

بنظرم پیش مشاور برو تا کمکت کنه قوی بشی یا صحبتهای دکتر هولاکویی رو گوش کن 

منم این مساله رو با مادرم داشتم و هنوزم دارم اما خودم تو رفتار با دخترم خیلی این قضیه رو مراعات میکنم همینطور در رابطه با همسرم 

عزیزم ما نمیتونیم اطرافیانمون رو تغییر بدیم ولی میتونیم خودمون رو بسازیم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

دست خودش نیست عزیزم 

ما مامان شدیم میفهمییم

اون خیلی دوست داره ولی نمیدونه چجوری بگه واینکه خواسته هاشوبهت برسونه 

دلگیرنباش 

ببخشیدولی خندم گرفت گفتی 16،17 ساله وفکرمیکنی خیلی بزرگ شدی 

همین هایی که به ما گفتی تو یه موقعیت خوب واحساسی به مامانت بگو حتما روش تاثیرمیزاره شک نکن 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

من 27سالمه هنوزم داره مقایسه میکنه.دوستت اینطوریه جاریست اینطوریه دختر همسایه اینطوریه😥 حتی با 10سال بزرگتر از خودمم مقایسه میکنه حتی با کسی که تو همه چی ازم پایینتره 😐 دیگه بجایی رسیدم که یا اهمیت نمیدم یا میگم میخواستی اونو بدنیا میاوردی.دیگه برام مهم نیس چون موفقم و خوشبخت

دخترم گوش ندهه ميدونم سخته كاشكي ياد مي گرفتيم با بچه هامون دوست باشيم فقط بهشون بگيم خوشحال باشيد برامون كافي هست.خدا رو شكر من كإرهابي بد مادرم رو ياد نگرفتم كه با ما ميكرد ازش درس گرفتم الان با پسرم رفيق هستيم تا مادر و پسر ،درد دلمون هم برا همه .مامانت هم از فشار زندگ ي هست گلم خرده نگير ،فدات بشم ☘️

2810