2777
2789
عنوان

1001 راه برای ذله کردن شوهرها یا راهنمای عملی شوهر آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 294 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم این آب سرد رو تو حمام روش ریختم آی حال میده البته شوشو من هم بعدا یه جور دیگه تلافی میکنه بابا ترسونباشید بعضی کارا وحشتناک است ولی یک کم شوخی گاهی بد نیست
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
اون لیوان آب یخ رو من امتحان کردم
اون بیدار کردن به جهت خر و پف هم امتحان کردم
لباس اتو نکردنم تا دلتون بخواد
بریم بیرون و خرید نکردنم که کلا تو خونمه تا جایی که راضی میشه مانتو یه میلیونی بخرم ولی بخرممممممممممم
غذای مرد علاقشم الان از برنامه غذایی حذف شده
ایراد از غذای مادر شوهرم به جهت استفاده بی رویه از ادویه نابودش کرده
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
آبان
کارت درسته عزیز.
نظرت چیه از شوشوی تو به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...
خدایی منم به ش.ش. میگم از دل رحمیم. بنده خدا ترسیده شده. آخه فکرشو بکن این جریان ترس داره؟
12-13 ساله بودم خواهر کوچیکام جوجه گرفته بودن. جوجوهه عاقبت به همون سرنوشت همه این جوجوهای سرراهی دچار شد و از بس این خواهرای ما چلوندنش مریض شد و رو به موت. منم از روی دل رحمی مفرط و از اونجایی که توفیلما دیده بودم حیونات رو به مرگ رو راحت می کنن که بیشتر درد نکشن جوجهه رو از طبقه دوم پرت کردم پاین با کلی دل سوزی و احساس شفقت. بعد که رفتم پایین دیدم نامرد نمرده و حالا علاوه بر مرض چلاق هم شده. دیگه هر شک و شبهه ای در مورد کارم داشتم برطرف شد و برای این که راحتش کنم یک سنگ گنده برداشتم کوبیدم روش.
حالا تو به من بگو از این جریان به جز روحیه لطیف من چه برداشت دیگه ای می کنی؟ نمی دونم چرا شوهر من از من ترسیده و هر وقت مریض میشه اصرار دداره که خیلی هم حالش خوبه.
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...

مریم جون فوق العاده ای
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=376454
سلام،لطفا به منم کمک کنیدددددد
توی تاپیکام کامل توضیح دادم،جواب سوالمو می‌خوام و اینکه چیکار باید بکنم

من باردارم نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم
وای مریم بیچاره حق داره خب.

این دماغ رو من اوایل زیاد گاز میگرفتم
میومد طرفم یه ساعت قسمم میداد گازش نگیرم الان بهتر شدم بهش احترام میذارم
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
2810