2777
2789
چند بارتاپیک زدم وجواب نگرفتم....این دفعه همه خواهرانه کمکم کنید...من شغل خوبی دارم که خیلی ها دوست دارن .و....نمی خوام وارد جزئیاتش بشم صل مطلب اینه که من از کارکردن بدم میاد از اول هم دوست داشتم خانه دار باشم اما نشد.....شوهرم کارمناسبی که داشت را ازدست داد ورو من حساب بازکزد که برم سرکار وهمه خانواده ها منو تحت فشار روح وروان گذاشتن برو سرکار .و....اما من واقعا اکراه دارم ازشوهرم به خاطراین موضوع که نمیتونه خودش زندگی را بچرخونه بدم اومده ....خب دوست ندارم دیگه با زجر وشکنجه هرروز میرم سرکار یک نوزاد 5ماهه هم دارم .و3ساله که شاغلم....جزیئات کاری ام را نمی خوان بحث کنم فقط دارم داغون میشم از این مسوئلیت ناخواسته ....منو درک می کنید؟؟؟؟؟من تو خونه آرامش داشتم شوهرمو دوست داشتم اما حالا ازهمه کاراش بدم میاد چون خانه داربودن ولسه من یک اصل بود .واین اصل ازبین رفته ودرازاش چیزی ندارم که دلمو خوش کنم....
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین صفورا جان تو زندگی خیلی مسایل پیش بیاد.هزار چیز هست که ما دوست نداریم و نمیخواییم ولی باید بپذیریم و باهاشون کنار بیایم(به خاطر مصلحت خودمون)من این که شما دوست نداری شاغل باش رو درک میکنم ولی این که به خاطر شاغل بودن از شوهرت بدت بیاد رو نه درک نمیکنم.چون زندگی هزار تا بالا پایین داره .ادم مجبوره بعضی وقت ها کارهایی که خلاف میلش هست رو انجام بده اصلا زندگی مشترک اسمش روشه .یعنی خیلی وقت ها باید مشترکا ادارش کرد و از پس اون بر اومد.انشالله زودتز وضع کاری شوهرت هم درست بشه تا شما هم بتونی به خواستت برسی
دارای یک همسر تمام عیار :))))
میدونی من از حرف تو یاد چی افتادم.مثل این که خانم خانه داری بیمار بشه و بخشی از کارهای خونه به عهده مرد بیوفته.و اون مرد بگه من به خاطر این که مجبور شدم این مسئولیت رو به عهده بگیرم از همه کارهای همسرم و خود همسرم بدم میاد و ارامش ازم سلب شده
دارای یک همسر تمام عیار :))))
مگه قراره تو تا آخر عمذت کار کنی و شوهرت بی خیال باشه ؟؟؟؟
یه مدتیه و میگذره
بالاخره اونم به فکر کاره دیگه جاتون که با هم عوض نشده
صبور باش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه جالب منم کار خوبی دارم یعنی کاری دارم که خیلی آرزوش رو دارن ولی من بیزارم و دوست دارم تو خونه باشم
روح پدرم شاد که استاد مرا گفت / فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ
نمی تونم دورنگی آدمها رو تحمل کنم واقعا از کاراشون و از زیرآبی رفتناشون و رشدشون به هر قیمتی بیزارم
روح پدرم شاد که استاد مرا گفت / فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ
من از سال 83 میرم سر کار تا پارسال شوهرم یا بی کار بود یا حقوقش خیلی پایینتر از من. یعنی حدود 1/4 حقوق من. اونقدر که می شد گفت پول توجیبی خودشو در میاورد. البته سعی می کرد ولی من شغلی دارم که حقوقش خیلی بالاتره. منم واقعا از این که بار مسوولیت روی دوش من بود خیلی ناراحت بودم تا این که پارسال کارشو عوض کرد و حقوقش به من نزدیک شد. البته هنوزم مال من 600 700 تومنی بیشتره ولی خوب الان خیلی فرق می کنه. من باهاش صحبت کردم و بهش گفتم راضی نیستم. نه این که منتی داشته باشم ولی می دونستم خودشم راضی نیست و قول داد به محضی که شغل بهتری پیدا کرد عوض کنه کارشو. اینم بگم که شغل همسرم دولتی بود که خیلیا دنبالشن. اما الان اومده بخش خصوصی با این که پدر و مادرش راضی نبودن از شغل دولتی بیاد بیرون ولی اومد و ریسک کرد. خیلی راضیم الان. و می فهمم که آدم وقتی حس می کنه بار مالی رو دوش خودشه چقدر اذیته.
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...
مرسی بجه ها....من اگه کارم را ول کنم عذاب وجدان می گیرم ..واگه ادامه بدم روانیم میکنه [smiley]s/sm64.gif[/smiley
shi shi عزیز منطقی نوشته بودی ممنونم از کمک همتون .بار مالی صرفا برعهده من نیست وشوهرم هم درآمد داره ولی کار من خیلی با کلاس تره نسبت به کار اون ودلش نمیاد من ول کنم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
نمی دونم چرا امضام اومده تو نوشته ام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیونه نشدم ههها .
عزیزم هر انسانی برای زندگی به درآمد احتیاج داره حیف شماست با توانمدیهایی که داری خونه بمونی مشکلات خونه موندن هم کم نیست بچت بزرگ می شه می ره مدرسه و تنها می مونی هر کسی هم اول به خاطر خودش کار می کنه و نه شوهرش و خانوادش و دیگران. لذت داشتن دسترنج خودت و درآمدی که ازش داری با هیچ چیز برابری نمی کنه
2810