2777
2789
توروخدا یکی به من بگه چکار کنم.با نوزاد 8 ماهه ای که تا حالا مسافرت نکردم،برم مسافرت یا نه؟نیمه دوم فروردین؟دبی یا یه سفر داخلی؟البته فقط می خوام استراحت کنم چون اردیبهشت باید برگردم سرکار.دبی چندبار رفتم .احتیاجی به گشتن ندارم همه جاشو رفتم.فقط استراحت.به نظرتون با بچه کوچیک می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه میشه چکار باید کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نشه عزیزم هوا که خوبه مشکلی پیش نمیاد برات خوش بگذره تا حال عید رفتی دوبی؟ چطوری ما هم شاید بریم به نظرت بریم یا نه؟
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
عزیزم من پسرم 8 ماهشه حدود 20 روز پیش دبی بودم ولی بچه خیلی خسته شد همش تو کالاسکه سر و صدا خوابش بهم ریخته بود و خیلی کلافه بود اما اگر برای استراحت میخوای بری برو جایی که فقط تفریحی باشه نه خرید
مثل قزاقستان -ارمنستان -انتالیا -تایلند و...
اما اگر داخلی میخوای بری یه هتل خوب بگیر و برو فقط بخور و بخواب
کالاسکه یادت نره اونم از این عصایی ها که راحت جم و جور میشن .
انشا... بهت خوش بگذره
آخه این سواله تو پرسیدی؟؟؟ انتظار جواب هم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نمیدونی تو این سایت فقط باید سوالای خاله زنکی بپرسی تا جواب بگیری. مثلا درباره شوشو و مامان شوشو و دعوا و این چیزا بگو

منم تا حالا نینیمو نبردم مسافرت ولی بالاخره باید برن دیگه. اگه مسافرت داخلی میری لطفا از هواپیما استفاده نکن واسه دبی هم هواپیما عماراتو سوار شو . ایران امنیت ندارهههههههههههههههههههههه
عزیزم تو میگی‌ با بچه هشت ماه من اولین مسافرتم رو وقتی‌ بچم دو ماهش بود رفتیم 12 ساعت هم تو ماشین بودیم و تا الان که پسرم هفت ماهش شده شاید باورت نشه ما 9 بار رفتیم مسافرت ، واسه غذا اونجا غذا حاضری هست بخر کالسکه هم ببر که بچه اذیت نشه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
می دونین آخه من اگه برم جایی که تا حالا نرفتم باید همه جاشو بگردم با بچه کوچیکم که نمیشه.
مامان جون اگه برم دبی حتما با پرواز خارجی می رم.
اگه دوستای دیگه نظری دارین حتما بگین.ممنونم.
من دخترم 2 سالش تموم شده... اما راستش تا حالا ریسک سفر و مسیر دور رو نکردم.... چون بچه کم طاقته... زود خسته میشه.... مخصوصا د رمورد گرم و سرد شدن ... آب به آب شدن... و اینکه مثلا مدت طولانی تو ماشین اذیت میشه و تهوع میگیره... از همه مهمتر غذاشه.... غذای بیرون به بچه نمیسازه( من اینطور فکر میکنم) از تو خونه هم مگه چقدر میتونی غذا ببری... با غذای کنسروی هم مخالفم...

تو این دو سال بغیر از شمال جایی نرفتم... اونم شب طوری حرکت کردیم که دخترم خواب باشه و اذیت نشه.

امیدوارم 3 سالش که تموم شد یه سفر خوب برم
من با پرم 3 ماهگی سفر رفتم با هواپیما . اما کالسکه رو به بار دادم . مشکلی هم پیش نیومد اما با یک طناب بستمش که باز نشه . بعد هم در 7 ماهگی با ماشین مسافرت کردیم و حالا پسملی 8 ماهشه و می خوام با ماشین ببرمش شیراز
2810