2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 21640 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم مرسی از چند وقت خوب میشن تازه این پسرم که جثش ریزه حدود 2 ماه و نیم تقریبا بستری میشده

پسرمن موقع تولدش 2/100بود سیو یک هفته هم دنیااومد.اصلا شیرنمیخورد.بسیااااااربدغذابود...امامن ساعت تنظیم میکردم وسرساعت باهرکلکی بود بهش شیر میدادم دیگه یکسالگیش دوازده کیلو بود اما درکل الانم که تقریبا چهارسالشه بدغذاست....اگه بچههات خوش اشتهاباشن زود درست میشن....وضعیت بچه من با همه ی بچهها فرق داشت اما خداروشکر الان دیگه خوبه

پسرمن موقع تولدش 2/100بود سیو یک هفته هم دنیااومد.اصلا شیرنمیخورد.بسیااااااربدغذابود...امامن ساعت تن ...

الحمدلله

بچه من میگم دوبرابر اون یکی قلش میخوره ماشالله اما ظاهر ریزی داره

ماه قبل 550 گرم تفاوت وزنی داشتن الان 400 گرم

ماه قبل یک کیلو الحمدلله اضافه کرده اما الان احساس میکنم ثابته

پسرمن موقع تولدش 2/100بود سیو یک هفته هم دنیااومد.اصلا شیرنمیخورد.بسیااااااربدغذابود...امامن ساعت تن ...

عزیزم شما گه گل دخترتون زود دنیا اومد همه کاراش سره وقت بود؟

الحمدلله بچه من میگم دوبرابر اون یکی قلش میخوره ماشالله اما ظاهر ریزی داره ماه قبل 550 گرم تفاوت و ...

نگران نباش اگه خوراکش خوبه...بعضی بچهها هرچی بخورن هم چاق نمیشن.پسر من نمیخورد اما من بزورمیدادمش تپلم بود.پسر دخترخالم دقیقا هم سن پسرم بود اینقدرمیخورد که بترکه اما لاغربود

عزیزم شما گه گل دخترتون زود دنیا اومد همه کاراش سره وقت بود؟

نه.پسر من همه کاراش از بچههای هم سن خودش دیرتربود...میخاستم داخل پست قبلیم بهت بگم یادم رفت...اینم بازاصلا نگرانی نداره .بچههایی که قبل از سیوچهارهفته دنیا بیان وضعیتشون خیلی فرق داره با بچههایی که بعاز سیوچهار هفته بدنیا میان...همه چیزشون عقب تره

نه.پسر من همه کاراش از بچههای هم سن خودش دیرتربود...میخاستم داخل پست قبلیم بهت بگم یادم رفت...اینم ب ...

این پسرم گه کمتره وزنش خیلی کم بهم نگاه میکنه

هر دوروز یه بار یه آقو میگه

خیلی نق میزنه

بچه شما تو 4 ماه و 10 روز چطور بود؟

درست یادم نیست.اما اینطور که یادم میاد پسرم اوایل اصلا حرکت نداشت.هیچ سروصدایی نداشت.نگام نمیکرد.اصلا حرکاتش غیرعادی بود ومن کارم شب وروز گریه بود هزارتا دکتربردمش همه میگفتن عادیه اما یادم نیست چن ماهگی درست شد.یهودرست شد واینقدرهم سروصدامیکرد وشیطون شد یهو اما خب دقیق نمیدونم چهارماهگی بود یا قبلتر

2810