2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ آخه بچه ها من خیلییی کم وزنن و الان 4 ماه و 7 روزشونه اما کار زیادی انجام نمیدن

الان فقط میتونی یه غلط کوچولو بزنن مثلا بیوفتن ب شکمشون...انجام میدن?

نه چون دوقلو هستن و وزنشونم 4 و 4500 هستش حتی یکیشون قشنگ نگاهمم نمیکنه

میبری دکتر هرماه برا چکاب?تو نت هس میتونی سرچ کنی ببینی هرماه باید چه کارایی بکنن...

میبری دکتر هرماه برا چکاب?تو نت هس میتونی سرچ کنی ببینی هرماه باید چه کارایی بکنن...

بردم چیزی نگفتن

گفتم شاید چون دوقلو هستن و کم وزن اینطورن

تازه بچه هام شدن اندازه بچه ها یه ماهه ظاهرشون

عزيزم زودتر به دنيا اومدن؟ هر بچه اي ي جوره خودتا نگران نكن اصلا ي روز انقد شيطون ميشن كه به اين روزا ميخندي

.نيني هاي منم دوقلوان ٣٣هفته به دنيا اومدن با وزن كم تا ٢ماه كه اصلا هيچييي مثل عروسك بودن بعدشم كه فقط كوليك داشتن الان ماشالا انقد شيطونن كه از سر و كول آدم ميرن بالا...

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
بردم چیزی نگفتن گفتم شاید چون دوقلو هستن و کم وزن اینطورن تازه بچه هام شدن اندازه بچه ها یه ماهه ظ ...

سعی کن به خودت برسی ک شیرت خوب بشه....بالاخره وزن گیری تو رشدشون موثره

عزيزم زودتر به دنيا اومدن؟ هر بچه اي ي جوره خودتا نگران نكن اصلا ي روز انقد شيطون ميشن كه به اين روز ...

خدا حفظشون کنه واست

آره دوقلوهای من 31 هفته و 2 روز دنیا اومدن

وزن گل پسرات چقد بود؟

تو 5 ماه چیکار میکردن؟

شاید شیر خشک بهشون نمیسازه ک وزن نمیگیرن...ولی یه ماهم صبر کن کمکی ک بدی تپل میشن...

دکتر میگه وزنشون رو به عالیه اما خودم راضی نیستم چون تو 20 روزگی وزنشون 1100 و 1200 بود

دکتر میگه وزنشون رو به عالیه اما خودم راضی نیستم چون تو 20 روزگی وزنشون 1100 و 1200 بود

عزیزم چه ریزن خدایا...عب نداره....پسر جاری منم تا وقتی شیر میخورد کم وزن بود بعد ک افتاد ب غذا قشنگ تپل شد....توام وقتی افتاد ب کمکی و غذا قشنگ بهشون برس تپل شن

خدا حفظشون کنه واست آره دوقلوهای من 31 هفته و 2 روز دنیا اومدن وزن گل پسرات چقد بود؟ تو 5 ماه چیک ...

قربونت عزيزم خدا نينياي توام حفظ كنه😍خب پس اصلاااا نگران نباش ببين همونقدر كه زود به دنيا اومدن همونقدرم از بقيه نينيا ميتونن عقب تر باشن و كاملااا طبيعيه مثلا الان نينياي تو بايد بتونن مثل نينياي ٣ماهه يا حتي كمتر رفتار كنن، نينياي من ٣٣هفته به دنيا اومدن تو ماه ٥هيچي عزيزم فقط ميتونستن بخندن و با دستشون ي سري اجسام را بگيرن البته دخترم يكم تنبل تر بود با يك هفته تاخير نسبت به داداشش انجام ميده همه كارا را 

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
2810