2777
2789
هنوز نبردم عزیزم.. نوبت قبلی رو کنسل کردم که یکم سن دخترم بیشتر بشه بعد ماه رمضون نوبت داره

سلام عزیزم.ببخشید منم یک دختر۵ماهه دارم که دراز کشیده ارتباطش بهتره تو بغل اصلا نگاهت نمیکنه.میخواستم ببینم فرزند شما چطور بود؟الان چطوره؟شما هم ماساژ دادین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.ببخشید منم یک دختر۵ماهه دارم که دراز کشیده ارتباطش بهتره تو بغل اصلا نگاهت نمیکنه.میخواست ...

سلام. ببخشید دیر جواب میدم. خیلی وقته نمیومدم سایت.دخترم الان ۲سال و۹ ماهش هست و شکر خدا هیچ مسله ای نداره

تقریبا قبل یک سالگی مسایلش حل شد

ماساژ ندادم ولی تحریکات محیطی زیاد داشت حالا نمی دونم موثر بود یا خود ب خود خوب شد

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
من تو اين سايت چند تا دوست پيدا كردم كه همين مشكل رو تو كوچيكي بچه هاشون داشتند ولي به مرور كمتر شده ...

سلام عزیزم بچه شما چطوره ارتباط چشمیش نرمال شده به همه نگاه میکنه دختر منم همچین مشکلی داره اگه پیامم رو دید تو وات بهم پیام بده09164664298

سلام عزیزم بچه شما چطوره ارتباط چشمیش نرمال شده به همه نگاه میکنه دختر منم همچین مشکلی داره اگه پیام ...

سلام عزیزم. پسر من الان نزدیک به ۵ سالشه. تقریبا مساله ای نداره جز این که ارتباط چشمیش هنوز هم ضعیفه.