2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خرجو مخارج بود،سر شبی ب شوهرم گفتم گوشیتو بزار کنار بچه رو بردار من وسایلشو جمع کنم برگشت بهم کف ...

چون گفتی گوشیو.بزارکنار بهش برخورد

دیگه این اخلاقای گندشون باید دستمون بیاد

چون گفتی گوشیو.بزارکنار بهش برخورد دیگه این اخلاقای گندشون باید دستمون بیاد

اره عزیزم هیچکس نمیتونه منو بفهمه تو فکر کن شبو روزمون دعواست شوهرم فقط فحش از دهنش در میاد

اره عزیزم هیچکس نمیتونه منو بفهمه تو فکر کن شبو روزمون دعواست شوهرم فقط فحش از دهنش در میاد

به خاطر خودت وبچه ات هم که شده آرامش زندگیتو بدست بیار 

دیگه الان میدونی چی عصبیش میکنه اون کارا نکن یا اون حرفا را نزن بچه تو این دعواها واقعا آسیب میبینه

به خاطر خودت وبچه ات هم که شده آرامش زندگیتو بدست بیار  دیگه الان میدونی چی عصبیش میکنه اون کا ...

وقتی شوهرت برگرده بهت بگه فقط بخاطر بچست ک دارم تحملت میکنم کنیزتو بکن بچتو بزرگ کن تو ادم خوبی میشی واس شوهرت؟

بیاین اول یاد بگیریم زندگی خودمونو با دیگران مقایسه نکنیم دومیش خودمونو دوست داشته باشیم عزیزم اگه واقعا با اقاتون تفاهم ندارین طلاق بگیرین و انقدر خودتونو اذیت نکنین ولی اینم بدونین ادم باید خودش کاری کنه تا زندگیش خوب پیش بره فکر کردین که چرا شوهرتون اینجوری باهاتون رفتار میکنه؟

کاش خرجو مخارج بود،سر شبی ب شوهرم گفتم گوشیتو بزار کنار بچه رو بردار من وسایلشو جمع کنم برگشت بهم کف ...

عزیزم دست رو دلم نزار که دلم خونه

هرجور بدبختی رو بگی تا حالا کشیدم.تو اوج جوانیم از مامانم و شوهرخواهرم کتک خوردم..دوبار طلاق گرفتم.خودکشی کردم.الانم گیر کردم تو بی پولی.شکر خدا الان مامانم باهام خوب شده و دستمو میگیره.ولی اصلا روزای گذشته رو نمیتونم فراموش کنم