2777
2789
عنوان

انتخاب کادو با خودمه ....... چی درخواست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 17 پست
به نظر من حتی اگر مردی همیشه هم خوبه وقتی پیشنهاد هدیه می ده نباید به خاطر فداکاری رد کرد چون مردا با ما فرق دارن وقتی پیشنهاد هدیه میدن جدا این کارو می کنن نه برای تعارف..... بعدم با توجه به اینکه می گی مشکل داشتی به نظر من این فداکاریای بیخودی هیچ سودی نداره که چیزیی نخوای اصولا خیلی مردا یی که زناشون تو زندگی هیچی نخواستن کمتر قدر زنشونو می دونن مگر مرده پیغمبر باشه
مرسی بچه ها
نظراتتون را خیلی خوب توضیح دادین و تقریبا دستم اومد چیکار کنم

منم به این نتیجه رسیدم در یه مواقعی خیلی نباید با شوشو قاطی شد و برای خود شوشو خیلی بهتره که در بعضی مسائل باهاش جدی برخورد بکنی
این تجربه ی یک حاملگی سخت ولی در عین حال درس دهنده به من بود
یه تاپیک با نزدیک 1000 پست منو به این نتیجه رسوند و به خیلی چیزای دیگه

بهش میگم حالا پولت کم بود هرچی میخوای خرید کنی سکه (الیزابت) بخر یه روزی روش میذاریم یه طلا یادگاری تولد دخترمون میخریم

مایا جون ممنون از تبریکت
بهاره جان حتما تو خونه ها یه قسمتی هم مال توه من تا حالا هرچی پول دادم به اموال شوشو به نام شوشو اضافه شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.