2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیغغغغغغغ
جواب منم بدین خوبببببب
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
درکل ساده پوشم
از پیزی که خوشم بیاد میخرم مارک ایناش اصلا مهم نیس
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
اهااا 200 بگیرم و با خودش برم خرید و چیزیو که میخوام اون بخره منصفانه س؟
اخه پارسال تا حالا من باردار بودم تو تابستون با گرمی هوا برام بیرون رفتن سهت بود بعد از زایمان هم تنها ی تنها هستم ایتجا .
ولی الان هیچی ندارم و واسه عید همه چیز لازم دارم
تازه از اینها گذشته لااقل اینجوری هم یه پ.لی تو حسابن پس انداز میشه و میتونم به یه مبلغی رسید یه طلایی چیزی بخرم
چون شوهرم اصا به فکر زنگی خودمونو پس انداز کردن نیست
ما خودمون مستاجریم ولی شوهرم پول میده به خواهزش خونه بخره پول می ده به اون یکی خواهرش ماشین بخره ت\واسه برادرش ماشین میخره
واسه اون یکی خواهرش عروسی و جهزیه می خره \وسه اون یکی سیسمونی میخره
...........اگه اینجوری نبود و می تونستم روش حساب کنم فقط واسه خریدای خودم ازش پول میگرفتم
ولی این بی مدیزیتیش تو این دوسال بدجوری منو نگران کرده
پس شما تا حالا هم کوتاهی کردی
جلو ضرر را هر وقت بگیری منفعت است
حالا همش بهش بگو نگران اینده هستم بچه دار شدیم هنوز خونه نداریم ، ... اینده بچمون چی میشه ما مسئولیم در قبالش و ... از این جور حرفا
خلاصه خودت براش چاله بکن که نخواد چاله های دیگران را پر کنه و مشغول مشکلات زندگی خودت بشه
2810