سلام دوستان من دو سال ازدواج کردم و هر دفعه خواستم خرید کنم و پول نداشتم از شوهرم گرفتم (کارت عابر بانک )دوباره اوردم خونه بهش دادم یا اگه باهم بودیم که اون خودش حساب می کرده ولی از اونجایی که خیلی ادم کم خرجی هستم مخصوصا که الان یه بچه ? ماهه دارم و حسابی خونه نشین شدم فکر می کنم واسه شوهرم خیلی خوب شده که من اصلا خرجی ندارم. واسه همین می خوام بدونم شماها چطوری پول می گیرین ؟؟ مثلا ماهیانه ؟؟ چند درصد حقوق شوهراتون رو ازش می خواین؟؟ چون اخه بهمن اصلا نمی گه چقدر درامدشه . می خوام امروز تکلیف این قضیه رو روشن کنم حسابی حرصمو دراورده
این هم یه فسمت دیگه ار تاپیک و دسته گلی که به اب دادم :
1391/10/25 8:10 ب.ظ
تمام سعی خودم رو می کنم و واقعا دلم می خواد عوض شم گوش کنین یه دسته گل دیگه ای که اب دادمو براتون تعریف کنم از اول ازدواحمون چون خودم قبلا کار می کردم یه پس اندازی داشتم شوهرم چک داشت و از من قرض کرد منم چون تازه بودیم رو نداشتم بگم نه . کادوهای عروسی کادو های عقد وام ازدواج و کادو های زایمان همه رو هم جمع کنید چیزی حدود سی میلیون تومان میشد همه رو هر دفعه به بهانه ای ازم گرفته مثلا با چک داشته یا حواسته سکه بخره یا تو بورس سهام بخره .... به این بهانه هم که بهم میده رفته که بده هنوز دیشب می خواستم این پولا رو ازش بگیرم اولش با کلی ناز عشوه ...... اخرش می گه مگه پول منو تو داره یعنی چی میخوای بذاری بانک؟ اعصابم بهم ریخت با ناراحتی پا شدم رفتم خوابیدم
سلام دکمه جون نههههههههههههه ۵ شنبه با شوهرم رفتیم بیرون . کجا بریم و کجا و نریم !! اخرش رفتیم میلاد نور . در خال چرخیدن و گشتن اونجا بودیم که از شوهرم درسیدم پول داری گفت در خدود ۴۰۰ تومن . منم خیلی بهم بر خورد الان چند هفته هست که می گم کیف و کفش و پالتو و مانتو وروسری و.... می خوام خودشم می دونه که حیلی وقته نگرفتمو کرده فتم بریم خونه . البته بگما هم دلم برای خودم سوحت م برای اون چون فکر نکنم تا حالا واسه پول نداشتن کسی اینجوری ضایعش کرده باشه .چون خیلی ادعاش میشه ولی تا شب باهاش حرف نمی زدم ولی چه فایدهههههههههههههههههههههههههههههه دوباره روزاز نو روزی از نو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همسرم قسمت بیشتر حقوقش دست خودمه خودم هم شاغلم پول هر دو مون رو واسه زندگی خرج میکنم از اونجایی که همسرم خیلی ولخرج بود من متوجه شدم اگر حساب و کتاب خونه رو خودم به دست نگیرم بدبخت میشم و اینجور بود که تمام برنامه ریزی مالیمون رو من انجام میدم
من بارها و بارها سر مسائل مالی باهاش بحث کردم و بهش گفتم نمیتونم با بی برنامگی های اون زندگیمونو خراب کنم و الان خدا رو شکر بحث ها و دعواهام نتیجه بخش بوده و پولمون رو با برنامه و منظم خرج میکنیم
به خانواده اش هم خیلی خیلی کمک میکرد علیرغم اینکه شرایط خودمون خیلی خوب نبود و پدرش اصلا نیاز مالی نداشت ولی خسیسه و دلش نمیاد خرج کنه الان در مورد خانواده اش ، واسشون سوغات یا کادو میخره ولی مثل قبل نیست
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
الان به فکر سلامت بچه ات هستی ! اما آیا برای وضعیت اقتصادی بچه ات و خودتون برنامه ای دارید!؟ یا اصلاً به اون فک کردید!! با خرید بیمه عمر و تشکیل سرمایه(تامین آتیه فرزندان) سامان می تونی آینده بچه ات و خودت رو تضمین کنی! با شماره های زیر تماس بگیرید و مطالب وبلاگ ما را در این زمینه مطالعه کنید!
بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان پرداخت سالیانه 2 میلیون تومان = حقوق بازنشستگی حدود 70 میلیون تومان ماهانه سود سالیانه 25% علی مسعودی 09358208110 http://fli.persianblog.ir برای طرح سوالاتتان نیز می توانید به انجمن مراجعه کنید: http://forum.fli189.tk
- آیا برای وضعیت اقتصادی خودتون و فرزندتون برنامه ای دارید!؟ یا اصلاً به اون فکر کردید!! با خرید بیمه عمر و تشکیل سرمایه(تامین آتیه فرزندان) سامان می تونی آینده بچه ات و خودت رو تضمین کنی! با شماره های زیر تماس بگیرید و مطالب وبلاگ ما را در این زمینه مطالعه کنید!
بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان پرداخت سالیانه 2 میلیون تومان = حقوق بازنشستگی حدود 70 میلیون تومان ماهانه سود سالیانه 25% علی مسعودی 09358208110 http://fli.persianblog.ir برای طرح سوالاتتان نیز می توانید به انجمن مراجعه کنید: http://forum.fli189.tk
سلام به همگی من اولا به همسری کمک میکردم اما دیدم نه تنها دیگه پول نمیده برا پول منم برنامه میریزه منم با صاحب کارم دعوا کردم و اومدم بیرون النم برای همسرم توی نمایشگاه کار میکنم و حقوقم رو تمتم و کمال میده و بخاطر صحبتایی که تو مدت سرکار نرفتنم زدم و جواب داده ازم پول نمیگیره اگه پول نداشته باشم هم بهم میده اما نه زیاد. اما واقعا به فکر زندگی هست به خوانوادشم کمی کمک میکنه اما من راضیم میدونم خدا تو راهمون میاره اما هروقتم راجع به ماهیانه گفتم نههههههههههه شنیدم. برا عید هم میخوام پوستشو بکنم هم خرید هم مسافرت چون آخرین خریدم عید گذشته بود. البته وقتی میبینم نداره خیلی رعایتش میکنم چون واقعا صادقانه رفتار میکنه اینم بگم عمرا حقوقشو نمیگیرم تو دست چون آخر ماه کلی بدهی و قسط نداده بالا میارم.
یانی جون کار خوبی میکنی به دست نمیگیری حساب و کتاب رو من مجبورم چون اگر دست همسرم باشه با ولخرجی هاش آخر ماه به قول شما کلی قسط نداده رو دستمون خواهد بود
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.