2777
2789
تو سایت خبری نوشته بود اگه فرزندتون ٩ ماه نشده شاملتون میشه منم ٥ اسفند باید میرفتم
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قانونی هست که تا دوسالگی مادر یه روز درمیون میره سرکار.اما حقوقش نصف میشه و نصف پول بیمه ش رو هم باید خودش بپردازه.الان دوستم داره از این قانون استفاده میکنه و هفته ای سه روز میره سرکار.بچه ش 20 ماهشه.البته کارمند قراردای وزارت بهداشت.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
فارس: نمایندگان مجلس تصویب کردند که مرخصی زایمان مادران به ۹ ماه افزایش می‌یابد و همسر آنها نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار می‌شوند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان، لایحه اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده را مورد بحث و بررسی قرار داده و پس از تصویب کلیات، جزئیات آن را نیز مصوب کردند.

طبق مصوبه مجلس در ماده واحده لایحه مذکور، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، همه محدودیت‌های مقرر در قانون تنظیم خانواده و جمعیت مصوب 1372 و اصلاحات آن و سایر قوانین که بر اساس تعداد فرزند برای والدین شاغل یا فرزندان آنان ایجاد شده است، لغو می‌شود.

بر اساس این مصوبه پارلمان، بیمه فرزندان چهارم و محدویت‌های دیگری که پیش از این در نظر گرفته شده بود، لغو می‌شود.

بهارستان‌نشینان در تبصره یک این لایحه مصوب کردند که دولت می‌تواند هر 5 سال یک بار، با توجه به نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس، ترکیب جمعیتی و شاخص‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی در چارچوب سیاست‌های کلی نظام و با رعایت شاخص‌های مندرج در قوانین برنامه 5 ساله با ارائه لایحه‌ای به مجلس نسبت به برقراری امتیازات یا ایجاد محدودیت‌ها بر اساس تعداد فرزندان اقدام کند.

مجلسی‌ها در تبصره دوم ماده واحده این لایحه مصوب کردند، مرخصی زایمان مادران به 9 ماه افزایش می‌یابد و همسر آنها نیز از 2 هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار می‌شود.

به موجب مصوبه مجلس، این قانون به مادرانی که سن فرزند آنها به 9 ماهگی نرسیده است، تسری می‌یابد و مادر می‌تواند تا سن 9 ماهگی نوزاد از مرخصی زایمان استفاده کند.

نمایندگان مجلس با 155 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از 222 نماینده حاضر در جلسه، جزئیات این لایحه را مصوب کردند.
بچه ها اینجا زنگ و ایمیل بزنید و بخواهین زودتر تائسد کنند
http://www.shora-gc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=GENERALTEXT&CategoryID=8fac823a-5745-41b6-a9e2-b879c74deb7b&LayoutID=e7f1580c-248b-4530-8c6c-7010fdb33ab4
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش
خبررررررخبررررررر
زنگ زدم شورای نگهبان. آقای خیلی خوش اخلاقی بود.
گفت اولا بستگی داره مجلس کی برای ما بفرسته. ممکنه تا یک ماه نفرسته- شروع کنین به مجلس زنگ و ایمیل زدن خواهش کنین زودتر بفرستن.
گفت شورای نگهبان دو تا 10 روز وقت داره رد کنه اگه نکنه خود به خود قانون می شه.
گفتم انشالله که ر نمی کنید؟ گفت ما فقط یه تبصره را نگاه نمی کنیم. کل قلایحه را بررسی می کنیم اگه ایراد نداشته باشه تصویب می کنیم. پرسیدم شما مصوبات امروز را گوش کردین که بدونین ایراد داره یا نه. گفت نه.
گفتم از تاریخ تصویب مجلس قابل اجراست یا تایید شورای نگهبان. گفت شورای نگهبان.
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش
2810