2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 5991 بازدید | 29 پست
یعنی خیلییی کم نگام میکنه

مطمنا بچه ها باهم فرق دارن.این اگه توجهت بهت کمه شاید حواسش پرته اطرافه.یبار همه جارو سکوت کن بعد با آواز براش شعر بچگانه بخون و توجهشو چک کن.رشد دورسرش اگه نرماله نگرانی نداره

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
حرف بزنم توجه میکنه؟ خیلی عصبیو ناراحتم وقتی نگام نمیکنه فقط میشینم گریه میکنم

معلومه که توجه میکنه، دختر منم نارس بود ولی خیلی زود جبران کرد و به حرف افتاد. بچه هاتو بغل کن مرتب باهاشون حرف بزن، اصلا گریه نکن چون میفهمن و رشدشون عقب میوفته، من حتی موقع آشپزی هم باهاش حرف میزدم که الان دارم چکار میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام بدونم اینا که یک ماه یکماه و نیم زود دنیا اومدن احتمالش هست واسه این یکم عقب باشه؟ وزنشم تاز ...

دختر من ۲۹ هفته دنیا اومد یک ماه تو دستگاه بود، ۵ بار برای معاینه چشم بردمش تا سری پنجم دیگه دکتر گفت رشد شبکیه کامل شده و دیگه نیارش، ۲ بار بردم شنوایی سنجی، ۴ بار آزمایش تیرویید ازش گرفتن و ...

عزیزم بچه نارس سخته و پیگیری میخواد، حتما زیر نظر دکتر باشن.

ولی ولی اصلا ناراحتی نداره گریه نداره، بهشون عشق و محبت بده و باهاشون کار کن. تا سه سالگی کامل جبران میکنن و هیچ فرقی با بچه های دیگه نخواهند داشت، به حرف دیگران هم اهمیت نده مثلا دختر من ۱۸ ماهگی راه افتاد

دختر من ۲۹ هفته دنیا اومد یک ماه تو دستگاه بود، ۵ بار برای معاینه چشم بردمش تا سری پنجم دیگه دکتر گف ...

از نظرچشم برردمش خداروشکر مشکلی نداره

اینکه بهم نگاه نمیکنه نگرانم کردهبردمش مغزو اعصاب میگه یکم نگران کننده است

آخه بچه ای که دو ماه زود دنیا اومده چه انتظاری میشه ازش داشت

خواهش میکنم اگه یادته بگو تا چند ماهگی کامل بهت توجه میکرد و لبخند میزد

از نظرچشم برردمش خداروشکر مشکلی نداره اینکه بهم نگاه نمیکنه نگرانم کردهبردمش مغزو اعصاب میگه یکم نگ ...

واقعا یادم نیست ولی نسبت به بچه های دیگه دیرتر بود، نگرانی شما فایده ای نداره، مرتب باهاشون حرف بزن، لالایی بخون، شعر بخون، بغلشون کن و بچسبون به خودت جوری که صدای ضربان قلبتو بشنون، خودت هم آرامش داشته باش

واقعا یادم نیست ولی نسبت به بچه های دیگه دیرتر بود، نگرانی شما فایده ای نداره، مرتب باهاشون حرف بزن، ...

پس چرا دکتره گفت عقب و نارس بودنشون ربط نداره

مایکلا جون بخدا خیلی حالم بده همش در حال گریه ام

پس چرا دکتره گفت عقب و نارس بودنشون ربط نداره مایکلا جون بخدا خیلی حالم بده همش در حال گریه ام

عزیزم یک ماه این کارهایی که گفتم را انجام بده تاثیرشو حتما میبینی بعد یک ماه دوباره ببر چکاپ

میدونم مامانها خیلی دل نازکن، اصلا طاقت مشکل بچشون را ندارن ولی یادت باشه یه مادر باید خیلی هم قوی باشه ، پس شما هم قوی باش باور کن بچه ها حستو درک میکنن

2810