2777
2789
بردم شبکیه مشکلی نداشت

خوب مشکلی نداشت جای نگرانی نیست که،من خودمم دوقلوهستم دوست داشتی عکس بچه هاتوبذارببینم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حیلی برات حفظشون کنه 

ممنون عزیزم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
خوب مشکلی نداشت جای نگرانی نیست که،من خودمم دوقلوهستم دوست داشتی عکس بچه هاتوبذارببینم

گوشیم عکس نمیگیره 

من فقط نگران اون قلم هستم که خوب نگام نمیکنه

گوشیم عکس نمیگیره  من فقط نگران اون قلم هستم که خوب نگام نمیکنه

انشاللهمشکلی نیست

ان شا الله ک مشکلی نیست 

من اطلاعی ندارم اومدم دلداری بدم.

شما هم منو از دعاتون محروم نکنید کیسه ابم نشتی داره برام دعا کنید

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
سلام میگم بچت بیست و شیش هفته بدنیا اومد بیمارستان خصوصی بودی که تونستن زنده نگهش دارن؟

یه ماه اول اره بعدش بردم دولتی

ان شا الله ک مشکلی نیست  من اطلاعی ندارم اومدم دلداری بدم. شما هم منو از دعاتون محروم نکنید ک ...

عزیزم از کجا فهمیدی کیسه آبت نشتی داره؟

اگه واقعا اینطوره وقتی انشالله نی نیت دنیا اومد حتمااا بگو ازش آزمایش خون بگیرن که عفونت وارد بدنش نشده باشه 

بارداری قبلیم همین اتفاقی که برای شما افتاده برای منم افتاد و پسرم عفونت گرفته بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم از کجا فهمیدی کیسه آبت نشتی داره؟ اگه واقعا اینطوره وقتی انشالله نی نیت دنیا اومد حتمااا بگو ...

من ازم اب اومد رفتم دکتر سونو شدم مشکلی نبود اما دکترم اصراررررر داشت ک از کیسه ابه برام شیاف نوشت دارم میزنم هرشب چرک خشک هم میخورم.

تا فردا برم تست امینوشور بدم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
مبارک باشه،پسرمن 26هفته به دنیا اومده بود

سلام عزیزم

دیدم که شما نوزاد نارس داشتید

چه مشکلاتی داشتید

چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه

چه بیماریهایی بیشتر میگیرند

من تازه تو 31 هفته زایمان کردم الان تو Nicu هستید خیلی استرس دارم

تو را خدا راهنمایی کن

مبارک باشه،پسرمن 26هفته به دنیا اومده بود

عزیزم من هفته پیش زایمان زودرس کردم

الان پسرم زیر دستگاهه, ۲۸ هفته ای دنیا اومد

میشه راهنماییم کنی من هیچی راجع به اینجور شرایط نوزادا نمیدونم,از طرفی ۵ روزه که سزارین کردم تاری دیدم نمیذاره تو نت مطالعه کنم,اگه ممکنه راهنماییم میکنی لطفا

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

2810