2777
2789
سلام میشه کمکم کنید و نظرتون را در باره خرید و یا ثبت نام خودرو صفر را نا بگید ؟ آیا الان میصرفه صفر ثبت نام کرد؟ چه رنگیش قشنگتره بین سفید - نقره ای - خاکستری
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).
دوستان میشه نظراتتون را بزارید ؟ خیلی فرصت ندارم تا سایت بازه اگه خوبه ثبت نام کنم راستش دودلم کمکککککککک
آنگاه که تنها شدی

(سوره نمل).
سایت که باز نیست؟؟؟!!!!! من داداشم رانا داره اصلن راضی نیست. بعد دو ماه داره میفروشتش. یه سره خراب میشه میبرتش تعمیرگاه.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی. امام رضا مراقب نی نیه منم باش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اولا که سایت باز نیست...فقط پیش فروشش بازه..یعنی موقع تحویل به قیمت روز حساب میکنن و اصلاااااااااا نمیصرفه...تازه اصلا هم سر موعدشون تحویل نمیدن. فقط نصفش الان از شما میگیرن پول و میزارن تو حسابشون. تو این بازار داغوون و نابسمان یه همچین کاری کلا ریسکهههه دوما هم اینکه ما 11 ماه رانا داشتیم یعنی صفرش دستمون بود..ولی اصلا ماشین خوبی نبود شتابش خوبه ولی صدای موتور به شدت میاد تو اونقدر ک رو اعصابه..و مهمتر از همه اینه که کلاژش خیلی مشکلات داره..سیم کلازش کوتاهه تو ترافیک و سربالایی سریع داغ میشه و گاها هم نمیگیره! همسرم که برده بود نمایندگی ( تازه کارت طلایی هم داشت) میگفتن اره همه راناها اینطوره سیم کلاژاش کوتاهه اینطوری زدن ما هم نمیتونیم کاری بکنیم...قراره یه روزی فراخوان بدن که رانا هم بیان سیم کلازاشو عوض کنن!! ولـــــــــــــــــــی یه همچین روزی تو سیستم ایران محاله. راستی کلی راناهای دیگم تو نمایندگی بود که کلا کلاژاش از کار افتاده بودن! کیفیت صندلی و داشبوردش هم خیلییییییییییییییییییی پایینه. راستی ما سفیدشو داشتیم ولی مشکیش خیلی قشنگه. ولی خب در کل ماشین خوبی نیست!
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
2805
سلامممم خانومای عزیز ممنون که اومدید و نظراتونو گذاشتید طبق تجربه شما دوستان عزیز ماشین خوبی نیست بازمم ممنون خداروشکر تحقیق نکرده اقدام نکردم
آنگاه که تنها شدی

(سوره نمل).
داداش منم رانا داره..موقع دنده عقب دید نداره جنس داشبورد و جلوبندیش اشغاله...بچه پا بزنه توش میره تو کلا میگن تیبا بهتره..پول برای رانا نده
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
2810