2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خدارو شکر که من پوست اندازیه جدید و ندیدم ولی بازم به نی نی سایت قبل بر نگشته الان دوستان من کجاسسسسسسسست چرا نمیبینمش اگر کسی میدونه بگه. یا تاپیکه مامانهای آبان 92 چرا از 718 صفحه به 699 صفحه تبدیل شده پس بقیه ی صفحه هاش کوجا رفته؟ چرا بچه هایی که وبلاگ دارن تو بالای پستاشون معلوم نیست؟ یه چیزه دیگه چرا وقتی یه پیغام خصوصی داریم باز میکنیم میخونیم بازم نشون میده که پیغام خصوصی دارید؟ واییییییییی آقای زاهد ما عیدی نمیخوایم همون نی نی سایت قبلی رو میخوایم.
Lilypie Premature Baby tickers
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg