2777
2789
نیمه دومی هستش خیلی از سال بعدش نگرانم احساس میکنم تو خونه وقتش تلف میشه برنامه ای دارین از صبح باهاش کار کنم کمک کنید
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
امضای نیمه مشابه
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اخه یعنی چی مهد نمیره بالاخره از یه طریقی باید مجابش کنی تا بره این چیزا دلبخواهی نیست اگه از حالا فکر کنه رفتن و نرفتنش دست خودشه واسه پیش دبستانی و مدرسه اوضاع داری این روزا اختیار رو بچه ها دست گرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پسر منم نیمه دومی هر کاری کردم نرفت اصلا دل نمیده ب مهد ، یکهفته هر روز خودم رفتم دیگه نرفت ، منم میترسم از سال های بعد اولا خیلی ذوق داشت ،اما کم کم بهونه گرفت گریه میکرد تا اینکه خودم رفتم باهاش بعد اون یکهفته هم دیگه نرفت پسر من فقط دوست داره یازی کنه کارتون ببینه انگار حوصله درس نداره 😔😭