2777
2789
عنوان

تفاوت سنی زن و شوهر چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 45957 بازدید | 119 پست
والا من 6 سال از شوهرم بزرگترم و الان دو ساله با هم ازدواج کردیم و خدا رو شکر اصلن مشکلی نداریم .ظاهرم اصلا این بزرگ بودن رو نشون نمیده .ضمن این که من خودم هم سعی میکنم بزرگ بودن و مهم بودن همسرم رو بیشتر نشون بدم تا احساس بدی بهش دست نده و یا به قول اون بنده خدا bbbbفکر نکنه یه مامان جدید پیدا کرده .ظرافتهای زنانه رو استفاده میکنم و خیلی از مواقع با این که میدونم شاید تصمیم نادرستی گرفته باشه اما باهاش همراهی میکنم تا یه وقت احساس بدی بهش دست نده .خدا رو شکر شوهرم هم فهمیده است و برای همین تا الان مشکلی بابت سن و غیره نداشتیم .امیدوارم هیچوقت هم نداشته باشیم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من و همسرم همسنین دقیقا در یک ماه هم به دنیا اومدیم. شکر خدا هم جدای از بحث زن و شوهری، از نظر اخلاقی و تمایلات عین دوتا دوست صمیمی هستیم و کاملا با هم جور هستیم و این بخاطر هم سن بودنمونه که هر دومون انتظارات مشابهی داریم... یاعلی
بیشتر بستگی ب دوطرف داره،دیدم کسایی ک همسن هستن مشکل دارن ده سال اختلاف دارن خیلی زندگی خوبی دارن یا ده سال اختلاف دارن مشکل دارن یا همسنن رابطه خوبی دارن ب نظرم فقط ب اخلاق و رفتار دوطرف همین
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
ما وقتی ازدواج کردیم من 18 بودم و همسرم 26 یعنی 8 سال تفاوت سنی داریم خیلی هم خوشبختیم بنظرم تا 10 یا 12 سال بتونن با هم کنار بیان البته اخلاق و شعور و تفکرات دو طرف خیلی مهمه
خداوندا مرا آن ده که آن به...
ما 10 سال اختلاف سنی داریم. اصلا خوب نیست. یواش یواش جوری گه خودت هم نمیفهمی تبدیل به یه زنه جا افتاده میشه رفتارت. ولی وقتی شوهرت جوون باشه انگار زن هم جوونتر به نظر میاد. من 23 و شوهرم 33 سالش بود ازدواج کردیم. الان من 40سالمه و اون 50. اصلا حال و حوصله مسافرت و گشت و گزار نداره. با اینکه وضع مال ما هم خوبه. ولی اصلا حوصله نداره
من و شوهرم 5 سال تفاوت سنی داریم.بهم می خوریم.وقتی با هم دوتایی هستیم و دخالت اطرافیان نیست خیلی شاد و خوشحالیم.تنها مشکلاتی که داشتیم سر خانواده ی شوهرم بوده.خدا رو شکر مشکلی بین خودمون نیست. شوهرم هم همیشه ازین بابت که بهم میخوریم خدا رو شکر میکنه
خدایا شکرت
2810